Blog s dobrými radami, Strana 8

Ochráňte svoj telefón flip case puzdrom

flipcase-samsung-a5-2016-premobily.skPodceňovať význam ochranných krytov a puzdier na mobily je osudová chyba. Darmo so svojím telefónom zaobchádzate v rukavičkách, aj vám sa môže mobil poškriabať alebo rovno padnúť na zem. Keď však budete používať ochranné puzdrá na mobily, nemusíte sa obávať z prasknutia displeja alebo nevzhľadne vyzerajúcich škrabancov.  

 

 

 

 

Máte kryt pre svoj HTC?


hlinikovy-obal-htc-one-m9-premobily.skKam sa len pozrieme, všade samé HTC... Mobily tejto značky sú veľmi obľúbené, a preto aj na trhu s mobilnými krytmi objavíte množstvo štýlových a originálnych kúskov, s ktorými svoj telefón dokonale ochránite a ešte aj bude dobre vyzerať. Aj praktické veci môžu byť krásne!

 

 

  

 

 

Chcete lepší výkon smartfónu? Zamerajte sa na toto

puzdra-na-mobily-premobily.skSmartfóny nám robia život jednoduchším a príjemnejším. Čakáte na autobus? Na displeji si prečítate správy aj bez návštevy novinového stánku. Je vaša polovička na zahraničnej služobnej ceste? Vďaka Messengeru či WhatsAppu si aj tak dáte dobrú noc. Nemôžete zabudnúť na to dôležité stretnutie? Smartfón vám ho pripomenie. Je to naozaj neoceniteľný pomocník, no ak je príliš pomalý, hnevá nás. Čo robiť, aby ste ho nemali chuť hodiť o zem? Tieto tipy vám pomôžu zrýchliť reakcie a zvýšiť výkonnosť vášho zariadenia.

 

  

Jedinečné kryty na váš iPhone

kryt-iphone-5-premobily.skiPhone bol od prvopočiatku jeho vzniku profilovaný ako imidžový, módny, štýlový a dokonale prepracovaný telefónny prístroj. Svojím vyhotovením vyčnieva nad všetkými telefónmi. To sa prejavuje nielen mimoriadnou kvalitou, ale i cenou. Keď doň už investujete, je rozumné chrániť ho pred rozbitím, poškrabaním alebo iným poškodením.

 

  

 

 

Obaly pre elegantné telefóny od Samsungu – Galaxy A3 (2016) a Galaxy A5 (2016)

kryt-samsung-a5-2016-premobily.skVysoko elegantné telefóny s vybavením a funkciami, ktoré naplnia očakávania každého bežného človeka. Práve táto veta dokonale charakterizuje dvojičku mobilov z dielne Samsung, a to modely Galaxy A3 a Galaxy A5 vo verziách 2016. Samozrejme, aj pre ne sme v našom internetovom obchode prichystali viaceré atraktívne kryty na mobily, ktoré z nich vytvoria ešte krajšie a elegantnejšie kúsky.

 

 

 

 

Aj štýlový fotomobil Lenovo Vibe Shot potrebuje ochranu


plastovy-kryt-lenovo-vibe-shot-premobily.sk_1Ak ste už niekedy naživo videli mobilný telefón Lenovo Vibe Shot z jeho rubovej strany, pravdepodobne ste na chvíľku zapochybovali, či je to telefón, alebo digitálny fotoaparát. Napriek tomu, že dizajnové spracovanie tohto mobilu od Lenovo je skutočne prepracované, zároveň aj relatívne náchylné na poškodenie. Stačí totiž len menší náraz a nepríjemný škrabanec je na svete. Našťastie, náš internetový obchod Premobily.sk myslí aj na majiteľov Lenovo Vibe Shot a ponúka im sled zaujímavých krytov pre tento model.

 

 

  

Po veľkom privítaní odchod, aký sme ešte nevideli. Note 7 sa oficiálne prestáva vyrábať


samsung-note7-premobily.skLen nedávno bol privítaný ako novinka s obrovským potenciálom, no teraz odchádza z trhu ako zatiaľ prakticky žiaden iný mobilný telefón. Spoločnosť Samsung nedávno oznámila, že po pretrvávajúcich technických problémoch a stiahnutí z trhu oficiálne zastavuje aj výrobu jednej z vlajkových lodí tejto značky, Samsung Galaxy Note 7. A to pred najsilnejšou, vianočnou sezónou, počas ktorej mal byť hlavnou konkurenciou pre iPhone 7.

 

 

Nové kryty pre iPhone 7, Samsung S7 a ďalšie mobilné novinky na slovenskom trhu v našej ponuke

kryt-na-iphone7-premobily.skSortiment krytov pre mobily, ochranných fólií a skiel udržiavame neustále aktuálny. Preto po letnom výpredaji opäť zväčšujeme naše skladové zásoby a odzrkadľujeme v nich aj všetky novinky zo sveta mobilných telefónov, ktoré boli predstavené v nedávnej dobe. Už čoskoro sa teda môžete tešiť na novú dávku ochranného príslušenstva pre mobily, a to aj pre tie najhorúcejšie zariadenia.

 

 

 

Kryty pre originálny telefón LG G Flex 2 s dynamickým displejom

kryt-pre-lg-g-flex2-premobily.skVýrobcovia chytrých telefónov sa doslova predbiehajú v tom, aké netradičné spracovania displejov uvedú na trh. Zatiaľ čo Samsung sa rozhodol budovať svoj imidž prostredníctvom zahnutej obrazovky na bokoch, značka LG sa vydala inou cestou. Ako prvá totiž uviedla na trh telefón s prehnutým displejom smerom od hora na dol. LG G Flex 2 sa preto stal jedným z najoriginálnejších telefónov, ktoré aktuálne nájdete v predaji. Netradičné spracovanie mobilu dalo zabrať aj konštruktérom obalov, ktorí tak museli vyrobiť úplne nový tvar týchto ochranných pomôcok. Našťastie sa to úspešne podarilo a niekoľko z nich sme zaradili aj do ponuky nášho internetového obchodu.

 

 

  

Apple predstavil dlho očakávaný iPhone 7. Aké odlišnosti prináša?

iphone-7

7.septembra.2016 firma Apple oficiálne predstavila 7. generáciu najpopulárnejšieho chytrého telefónu na svete iPhone 7. A to rovno dve verzie – menšiu označenú ako iPhone 7 s 4,7 palcovým displejom a väčšiu označenú ako iPhone 7 Plus s 5,5 palcovou obrazovkou. Síce sa novinka výrazne dizajnovo neodlišuje od predošlej šiestej generácie, napriek tomu ponúka niektoré zaujímavé novinky či vylepšenia. A práve o tých vám povieme v tomto článku.