Kryty pre originálny telefón LG G Flex 2 s dynamickým displejom

kryt-pre-lg-g-flex2-premobily.skVýrobcovia chytrých telefónov sa doslova predbiehajú v tom, aké netradičné spracovania displejov uvedú na trh. Zatiaľ čo Samsung sa rozhodol budovať svoj imidž prostredníctvom zahnutej obrazovky na bokoch, značka LG sa vydala inou cestou. Ako prvá totiž uviedla na trh telefón s prehnutým displejom smerom od hora na dol. LG G Flex 2 sa preto stal jedným z najoriginálnejších telefónov, ktoré aktuálne nájdete v predaji. Netradičné spracovanie mobilu dalo zabrať aj konštruktérom obalov, ktorí tak museli vyrobiť úplne nový tvar týchto ochranných pomôcok. Našťastie sa to úspešne podarilo a niekoľko z nich sme zaradili aj do ponuky nášho internetového obchodu.

 

 

  

Univerzálny presne lisovaný kryt, ktorý uspokojí každého

silikonovy-kryt-LG-G2-premobily.skAbsolútne univerzálnou voľbou je priehľadný silikónový kryt pre LG G Flex 2, ktorý je vhodný naozaj pre každého. Vďaka presnému lisovaniu sa dokonale prispôsobí netradičným krivkám tohto telefónu a zachová bezproblémový prístup ku všetkým ovládacím prvkom. Výhodou je tiež skutočná tenkosť, a to len 0,3 mm. Preto silikónový kryt rozmery mobilného telefónu absolútne nezväčší.

Príležitosť na prispôsobenie dizajnu vlastnému vkusu

Ak máte záujem svoj LG G Flex 2 personalizovať a dopriať mu originálny dizajn podľa vlastného gusta, aj pre vás máme prichystané viaceré zaujímavé kryty na mobily. A to ľahké, pevné a pružné plastové kryty pre LG G Flex 2. Kvôli dynamickému dizajnu tohto telefónu musí byť dynamický aj kryt, preto bol vyrobený z kvalitného ohybného plastu. Navyše, len minimálne sa na ňom zachytáva prach a veľmi ľahko sa čistí. V internetovom obchode Premobily.sk sú jednofarebné plastové kryty pre LG G Flex 2 dostupné hneď vo viacerých farebných odtieňoch, a to bielej, čiernej, červenej, tmavo a svetloružovej, tmavo a svetlomodrej. Samozrejme, za skutočne výhodnú cenu.