Blog s dobrými radami, Strana 11

Hliníkový kryt – maximálna odolnosť v spojení s atraktívnym dizajnom

Screenshot (20)Ak svojmu mobilu chcete dopriať maximálnu ochranu, je vhodné odieť ho do krytu. Vďaka nemu vás neprekvapia žiadne nepríjemné poškriabania a navyše, mobil dokážu chrániť aj pri páde. Medzi tie najodolnejšie materiály patrí kov, a preto ho výrobcovia krytov na mobily použili aj pri ich konštrukcií. Zoznámte sa s ich hlavnými prednosťami a pozrite si zaujímavý tip na netradičný, no dizajnovo prepracovaný hliníkový kryt.

 

 

Ochranná fólia predĺži život smartfónu

ochranna-foliaČasy odolných telefónov, ktoré bez väčších poškodení a straty kvality vzhľadu prežili aj pád na podlahu alebo drobnejšie mechanické poškodenie, sú v dnešnej dobe takmer nenávratne preč. Samozrejme pokiaľ nehovoríme o špeciálnych odolných telefónoch. Bežný smartfón, teda telefón s dotykovou obrazovkou, má odolnosť výrazne nižšiu. Práve pre túto nižšiu odolnosť je nutné tieto zariadenia chrániť. Práve na tento účel skvele slúžia ochranné fólie.

 

 

Samsung Galaxy S6 prichádza aj na slovenský trh

samsung-galaxy-s6-2_1Vlajková loď inteligentných telefónov Samsung, teda Samsung Galaxy S6, prichádza aj na slovenský trh. Dlho očakávaná novinka, ktorá bola predstavená na kongrese MWC 2015 v Barcelone, teda prichádza aj k nám. Podľa prvých odhadov sa môžeme pripraviť nielen na nárast výkonu, ale aj na nárast ceny tohto prémiového zariadenia. Čo tento špičkový smartfón prináša sa dozviete aj z tohto článku.