Blog s dobrými radami, Strana 10

Novinka Sticker utierky na rýchle a účinné čistenie displeja

1425(3)Možno to aj vy pozorujete na svojom telefóne. Displej špinu doslova priťahuje. Stačí, že si na chvíľu položíte mobil na stôl, prípadne po obrazovke prejdete zamasteným palcom a hneď pozorujte kopec prachu či jednu veľkú škvrnu. A na ich zbavenie sa rozhodne nepostačí pretrieť telefón po nohaviciach. Ak vám skutočne záleží na čistote dotykovej obrazovky vášho telefónu, vyskúšajte revolučnú novinku v jej čistení – Sticker utierky displeja.

 

 

Používanie krytov na mobily má význam. Ukázali to aj výsledky nášho užívateľského prieskumu

PRE_MOBILY_infografika-nahladV uplynulých dňoch sme na stránke nášho internetového obchodu uskutočnili používateľský prieskum týkajúci sa používania ochranných krytov na mobily a ich funkcie pri zmierňovaní dôsledkov poškodenia. Poďme sa spoločne pozrieť na jeho výsledky.

 

 

Zoznámte sa s novým Android 6 Marshmallow

Android-6.0-Marshmallow1A je to konečne tu. Google nám oficiálne predstavil novú verziu najpoužívanejšieho operačného systému smartfónov Android 6 Marshmallow. Bude taký chutný, ako cukríky, podľa ktorých dostal svoj názov?

 

 

 

Novinky z berlínskeho veľtrhu IFA 2015

IFA_berlin2015Výrobcovia mobilných technológií radi predstavujú svoje novinky naozaj veľkolepo. Kde inde by preto našli ideálnejšie prostredie, ako na medzinárodnom veľtrhu IFA Berlín 2015, ktorý sa konal v dňoch 4.až 9.septembra. Aké nové mobilné telefóny počas jeho trvania prezentovali lídri na trhu so smartfónmi?

 

 

 

Snímanie odtlačkov prstov priamo z Gorilla Glass môže spustiť revolúciu v dizajne chytrých zariadení

snimanie-odtlackovSystémové tlačidlá, ktoré sa nachádzajú mimo obrazovky smartfónov, sa môžu v budúcnosti úplne vytratiť a priestor, ktorý zaberajú, poslúžiť na zväčšenie displeja. Postarať sa o to dokáže nový systém snímania odtlačkov prstov na Gorilla Glass, ktorý vyvinula spoločnosť Sonavation.

 

 

 

Klasickým SIM kartám zvoní umieračik. Apple a Samsung vyvíjajú inteligentnú technológiu, ktorá by ich mala nahradiť

sim karta na telefoneKlasická SIM karta v podobe, ako ju dnes poznáme, môže byť už čoskoro minulosťou. Dvaja najväčší rivali na trhu s mobilnými telefónmi – spoločnosti Apple a Samsung – totiž údajne spojili svoje sily a spoločne vyvíjajú inteligentnú technológiu, vďaka ktorej budeme môcť volať, esemeskovať a využívať dátové služby aj bez jej prítomnosti.

 

  

Všetci milovníci komixových postavičiek pozor! Samsung pripravil limitovanú edíciu Galaxy S6 Iron Man

samsung-unveils-limited-edition-marvel-avenger-series-galaxy-s6-edge-iron-manSpolupráca spoločností Samsung a Marvel, ktorá vlastní autorské práva na tie najznámejšie komixové postavičky, zrodila unikátne prevedenie vlajkovej lode Samsungu – Samsung Galaxy S6 v edícii Iron Man. Tento telefón už na prvý pohľad zaujme svojim netradičným výzorom, zaujímavými doplnkami, no aj kvalitným technickým vybavením.

Telefón strhne pozornosť najmä svojim nezvyčajným, luxusným, červeno-zlatým vzhľadom a výrazným logom Iron Man na jeho zadnej strane. Luxusne však pôsobí už aj samotné balenie, ktoré tvorí masívna červená škatuľa. Tá okrem telefónu ukrýva aj podložku na bezdrôtové nabíjanie, transparentný zadný kryt a tiež slúchadlá a nabíjačku precízne zabalené v malých čiernych boxoch.

Do farieb leta odejte nielen seba, ale aj svoj telefón

OBAL-EIFELOVKASezóna žiarivých farieb, opálených tiel a slnka je zase tu. V lete máme viac nadšenia pre módu a vidíme svet oveľa farebnejší. Nielen vidíme, ale si ho taký aj tvoríme, napríklad odvážnym oblečením a doplnkami. Prečo by sa aj náš stále prítomný mobil nemohol takto smelo meniť, podľa našej nálady, počasia, či toho, čo máme na sebe?

 

 

Cesta na dovolenku a bezpečnosť mobilného telefónu. Viete ako na to?

flip-case-obal-na-samsung-premobily.sk_S blížiacim sa letom je tu otázka, kam a ako na dovolenku? Väčšina Slovákov stále uprednostňuje európske letoviská a cestovanie v pohodlí svojho auta pred autobusmi alebo lietadlami. Pritom však môžu zabúdať na bezpečie a praktickosť pri odložení mobilu pri šoférovaní. Správny držiak na mobilný telefón predchádza neočakávaným nepríjemnostiam a uľahčuje manipulovanie s telefónom.

 

 

Wrap fólie – inovatívna alternatíva ochranného krytu na mobil


wrap-folia-na-mobilSvoj mobil môžete ochrániť a zároveň odlíšiť od ostatných aj u nás zatiaľ netradičným spôsobom, a to wrap fóliou. Možno ste sa s týmto pomenovaním stretli najmä v spojení s autami, na ktoré sa nalepujú ako náhrada laku či ako oživenie vo forme rôznych vzorov. Wrap fólie sa aj preto vyznačujú vysokou odolnosťou, ktorá vám na mobile môže priniesť len výhody.