Hliníkový kryt – maximálna odolnosť v spojení s atraktívnym dizajnom

Screenshot (20)Ak svojmu mobilu chcete dopriať maximálnu ochranu, je vhodné odieť ho do krytu. Vďaka nemu vás neprekvapia žiadne nepríjemné poškriabania a navyše, mobil dokážu chrániť aj pri páde. Medzi tie najodolnejšie materiály patrí kov, a preto ho výrobcovia krytov na mobily použili aj pri ich konštrukcií. Zoznámte sa s ich hlavnými prednosťami a pozrite si zaujímavý tip na netradičný, no dizajnovo prepracovaný hliníkový kryt.

 

 

Bezpečný a ľahký

Práve hliník je z kovov najčastejšie využívaný na tvorbu krytov pre mobily. Je ľahký a zároveň odolný, čo je pre ochranné kryty naozaj vynikajúcou kombináciou. Hliníkové kryty poskytnú vášmu mobilu maximálnu bezpečnosť, vďaka ktorej sa na ňom neodzrkadlia ani vážnejšie poškodenia. Tie si odnesie jedine obal. Veľmi nízka váha a tenké prevedenie vám zas uľahčia manipuláciu s mobilom, a preto ho môžete pohodlne nosiť aj vo vrecku nohavíc bez toho, aby vás akokoľvek zaťažoval.

Hliníkový kryt na mobil aj ako šperk

Aj hliníkové kryty vám ponúkajú mnohé variácie ich prevedení. Môžete si vybrať napríklad klasické zadné kryty, buď v základnej farbe kovu či v rozličných iných farbách, prípadne vzoroch. Dámy sa potešia aj rozličným povrchovým úpravám, napríklad s osadenými kamienkami, ktoré z ich mobilu vytvoria hotový šperk. No absolútnym hitom je najmä nasledujúci hliníkový kryt.

Superodolný hliníkový kryt na iPhone

Vďaka svojej masívnej konštrukcií hlinikovy kryt na mobilje vhodný najmä pre pánov. Môžeme ho pokojne prirovnať k pancierovému krytu, ktorý váš iPhone ochráni naozaj v každej situácií. Jeho dizajnéri mysleli aj na praktickú stránku, a preto máte stále prístup k hlavným bodom obrazovky aj bez nutnosti otvorenia krytu. Všetky ovládacie prvky sú samozrejme voľne prístupné. Zaujímavou vychytávkou je aj praktický stojan, ktorý je pevnou súčasťou zadnej časti krytu. U nás si môžete tento super odolný hliníkový kryt na iPhone zakúpiť už za 18,90€.