Máte kryt pre svoj HTC?


hlinikovy-obal-htc-one-m9-premobily.skKam sa len pozrieme, všade samé HTC... Mobily tejto značky sú veľmi obľúbené, a preto aj na trhu s mobilnými krytmi objavíte množstvo štýlových a originálnych kúskov, s ktorými svoj telefón dokonale ochránite a ešte aj bude dobre vyzerať. Aj praktické veci môžu byť krásne!

 

 

  

 

 

Bez krytu na mobil ani na krok!

Ľudia sa často poučia až na vlastných chybách. Ak niekto raz zanedbá ochranu svojho telefónu, hoci mu nebráni v tom, aby dal za kryt pár drobných, už tú chybu viac neurobí. V mobilných servisoch by vás po neustálych návštevách takmer vyžmýkali z peňazí. Raz sa vám mobil poškriabe, raz vám padne na zem a praskne vám na ňom sklo... Sú to situácie veľmi nepríjemné, no bežné. Kryty na mobily sa vyrábajú v rôznych vyhotoveniachplastu, silikónu, hliníka atď. Je len na vás, ktorý materiál uprednostníte, ktorý vám bude príjemnejší na dotyk. Kryty obsahujú všetky potrebné výrezy, ktoré nijako neznepríjemňujú používanie telefónu. I naďalej si budete vedieť pohodlne zapojiť slúchadlá alebo nabíjačku bez toho, aby ste mobil z krytu vybrali. Vzhľadom na veľký počet druhov HTC mobilov je v ponuke množstvo typov ochranných krytov. Vyberte si taký, ktorý je ušitý vášmu telefónu na mieru. Neviete si vybrať? Prinášame vám pár tipov.

Hliníkový kryt na HTC 10 v prevedení Rose Gold

Tento kryt vyzerá úžasne a zaiste očarí všetky romantické duše. Hliník chráni telo telefónu po obvode a plast zdobí zadnú časť telefónu. Hliníkový kryt poskytuje ochranu aj v extrémnych situáciách. Dámy, priznajte sa, ako často telefón poškriabete svojimi umelými nechtami, keď ho lovíte z kabelky, a ako často vám vypadne z rúk, keď sa snažíte naraz robiť milión vecí. Telefón sa do krytu ľahko vkladá aj sa ľahko vyberá. Pôsobí veľmi luxusne a elegantne. Ideálny darček pre nežné stvorenia.

plastovy-obal-htc-desire-610-premobily.sk

Silikónový kryt pre HTC One M9

Oceníte radšej, keď je váš telefón chránený bez toho, aby bol celý zakrytý dizajnovým krytom? Rozhodnite sa teda pre transparentný silikónový obal na HTC One M9, ktorý je pružný, ľahko sa udržiava, je ľahučký a pevný. Veľkým pozitívom je, že na ňom neobjavíte žiadne odtlačky prstov, ktoré bežne vznikajú pri manipulácii s telefónom. V priesvitnom obale na telefón najlepšie vynikne dizajn telefónu, ak ste naň teda hrdí, bude to tá správna voľba.   

silikonovy-kryt-htc-one-m9-premobily.sk

Plastový kryt pre HTC Desire 610

Milovníkom štýlu vintage zaiste padne do oka čierno-biely plastový kryt na HTC Desire 610. Svojím netradičným zjavom tak trochu pripomína staré ošúchané drevo. Obal je tenký, opäť ľahučký a odolný, vďaka čomu váš telefón ochráni pred zničením následkom pádu alebo poškriabania. S týmto plastovým ochranný krytom zaiste v spoločnosti zahviezdite, nech ste žena, alebo muž. Prírodné motívy nikdy nevyjdú z módy.

kryt-na-htc-10-premobily.sk