Ochráňte svoj telefón flip case puzdrom

flipcase-samsung-a5-2016-premobily.skPodceňovať význam ochranných krytov a puzdier na mobily je osudová chyba. Darmo so svojím telefónom zaobchádzate v rukavičkách, aj vám sa môže mobil poškriabať alebo rovno padnúť na zem. Keď však budete používať ochranné puzdrá na mobily, nemusíte sa obávať z prasknutia displeja alebo nevzhľadne vyzerajúcich škrabancov.  

 

 

 

 

Flip case puzdrá vás neobmedzujú

Keď vám názov flip case nič nehovorí, stačí si predstaviť puzdro, ktoré sa otvára ako taká kniha. Určite tento druh ochranného krytu poznáte, pretože ho s obľubou využívajú aj vaši známi. K hlavným výhodám flip case puzdier určite patrí fakt, že vás pri používaní mobilu nijako neobmedzujú. Sú tvarované špeciálne pre každé telo mobilného telefónu, a tak si pre svoju značku môžete vybrať obal presne na mieru. Postaráte sa tak o to, aby ste mali všetky otvory na puzdre tam, kde majú byť – nezakrývajú šošovku fotoaparátu ani dôležité porty. Keď si svoj telefón chcete nabiť, telefón z puzdra nemusíte vôbec vybrať, to isté platí aj pre fotografovanie.

Flip case puzdrá sa zvyčajne vyrábajú zo syntetickej kože, sú teda nielen príjemné na dotyk, ale ešte aj odolné voči poškodeniu. Ich používanie zvládne každý technický antitalent. Telefón do puzdra stačí jednoducho zacvaknúť a pevne v ňom drží. Obal sa uzatvára väčšinou prostredníctvom magnetky.     

Obaly pre každú značku mobilu

Puzdrá na telefóny nájdete vo všakovakých prevedeniach. Ak máte radi veselé farby a aj ak ste skôr decentnejšie typy, zo širokej ponuky flip case puzdier si nebudete vedieť vybrať. Napríklad puzdro pre Lenovo A536 s priečinkom na doklady alebo platobné karty pôsobí veľmi elegantne vo vyhotovení zo syntetickej kože. Uzatvára sa jednoduchým priklopením.

puzdro-lenovo-a536-premobily

Romantické dámy sa potešia kvietkovanému puzdru pre Huawei Ascend Y530, ktoré hýri sviežimi farbami. Telefón je v ňom dokonale chránený pred odreninami a škrabancami akéhokoľvek druhu. To je super, keď si predstavíte, čo všetko nosí žena v kabelke a koľkokrát sa jej telefón vyšmykne z rúk, keď ho používa napríklad aj pri varení.

puzdro-huawei-y530-premobily

Puzdro pre iPhone 5/5S/SE je multifunkčné – nielenže je v ňom váš telefón úplne v bezpečí, ale ešte dokonca môže poslúžiť aj ako peňaženka. Spracovanie tohto flip case puzdra je kvalitné ako telefón sám, všetky tlačidlá a porty sú vám ľahko prístupné. 

puzdro-iphone5s-premobily      flipcase-puzdro-iphone5-premobily          

Flip case puzdro pre Samsung Galaxy S7 v zlatom prevedení pôsobí veľmi luxusne, bude to ideálny obal pre každého, kto si potrpí na tom, aby bol jeho telefón zároveň módnym doplnkom.

flipcase-puzdro-samsunsg-s7-premobilyflipcase-samsung-a5-2016-premobily.sk

Pre mobily HTC odporúčame flip case puzdrá v červenej farbe s magnetickým uzatváraním a hnedým vnútrom možno takisto využiť aj na uskladnenie dokladov a platobných kariet. 

puzdro-htc-10-premobily