TOP mesiaca február

tvrdene-sklo-iphone7-plus-premobily.skBola by škoda zničiť si nový telefón nevzhľadnými škrabancami alebo odreninami, a práve preto si ho chránime kvalitným krytom, puzdrom alebo ochrannou fóliou či sklom. Pozrite sa s nami na rebríček troch najpredávanejších produktov v našom e-shope vo februári 2017.

 

 

 

 

 

 

Kryt, ktorý dobre vyzerá a ochráni

Ak ste obzvlášť hrdí na to, akú značku mobilu ste si kúpili, a chcete sa dlho tešiť z jeho funkcií a dizajnu, mali by ste si zaobstarať kvalitný kryt alebo ochrannú fóliu. Dnes si už môžete vyberať kryty a puzdrá z rozličných materiálov, ako je silikón, plast, guma, hliník či syntetická koža. Je veľmi vhodné ich kombinovať s ďalšími ochrannými prostriedkami, napríklad s tvrdenými sklami alebo ochrannými fóliami. Zatiaľ čo kryt sa väčšinou stará o ochranu tela telefónu, jeho bokov a zadnej časti, tvrdené sklá či ochranné fólie sa postarajú o váš displej, a tak sa nemusíte obávať jeho prasknutia či poškriabania. Výmena displeja za nový nie je lacný záležitosť, preto vám neodporúčame riskovať. Možno tento rebríček najpredávanejších produktov inšpiruje aj vás a vyberiete si vďaka nemu to, čo skutočne potrebujete.     

1. TVRDENÉ SKLO PRE SAMSUNG GALAXY S7 EDGE – PRIESVITNÉ

Samsung Galaxy S7 je obľúbená značka mobilného telefónu, a to sa odrazilo aj na dopyte po ochranných krytoch či tvrdených sklách. Tvrdené sklo aplikujete na prednú stranu telefónu a váš displej tak ochránite pred škrabancami, odreninami alebo prasknutím. Aj napriek tomu, že sklo je hrubšie ako napríklad taká ochranná fólia, nijako sa to neodrazí na manipulácii s dotykovým displejom. Sklo je vytvorené presne na mieru pre konkrétny typ telefónu. Naďalej ho budete vedieť bezproblémovo ovládať a neskreslia sa vám ani farby na displeji, keďže sklo je stopercentne priehľadné. Dokonca ho na mobil aplikujete ešte jednoduchšie ako ochrannú fóliu, pretože nemusíte dávať pozor na vznik vzduchových bublín.

tvrdene-sklo-samsung-galaxy-s7-edge-premobily.sk  sklo-samsung-galaxy-s7-edge-premobily.sk 

2. FLIP CASE PUZDRO PRE SAMSUNG GALAXY A5 2016 - GOLD 

Flip case puzdrá sa tešia čoraz väčšej obľube. Sú štýlové, elegantné, cenovo dostupné a vyrábajú sa z na dotyk veľmi príjemnej syntetickej kože, ktorá sa uzatvárajú buď len priklopením, alebo na magnetku. Flip case puzdro v zlatom prevedení so zaujímavým vzorom sa vo februári dostal na druhé miesto najpredávanejších ochranných produktov na mobily. A nečudo! Telefón sa veľmi jednoducho nacvakne do vaničky, ktorá obsahuje všetky potrebné výrezy. Neradi nosíte v kabelke milión vecí, lebo aj tých najdôležitejších je beztak dosť veľa? Dané flip case puzdro môžete totiž využiť aj na uschovanie dokladov či platobných kariet, a tak máte istotu, že pokiaľ si doma nezabudnete svoj mobil, nezabudnete si vziať ani doklady. Okienko na puzdre funguje po stiahnutí konkrétnej aplikácie a potom vám už nič nebráni tešiť sa z nádherného elegantného dizajnu puzdra.

puzdro-samsung-galaxy-a5-2016-premobily.sk  flipcase-samsung-galaxy-a5-2016-premobily.sk

3. IPHONE 7 PLUS - 3D TVRDENÉ SKLO - ROSE GOLD

tvrdeným sklom na iPhone 7 Plus dokonale ochránite prednú stranu svojho zariadenia a trochu aj jeho boky, pretože je mierne zaoblené. Ak vám teda telefón náhodou padne na zem, nebojte sa, že vám praskne displej alebo sa telefón rozpadne na dve časti. Sklo je stopercentne priehľadné a neznemožňuje manipuláciu s dotykovým displejom. Dané tvrdené sklo na iPhone si môžete vybrať aj podľa obľúbenej farby alebo na základe farby vášho telefónu. Ak je teda váš mobil v odtieni zlatoružovej, tá sa môže nádherne vynímať aj na tvrdenom skle. Pamätajte, ochranné prostriedky na telefón ho nemusia len chrániť, ale môžu aj podčiarknuť a niekedy aj vylepšiť jeho dizajn

ochranne-sklo-iphone7-plus-premobily.sk  3d-tvrdene-sklo-iphone7-plus-premobily.sk