Chráňte svoj Xiaomi kvalitným krytom

obal-xiaomi-redmi-note4-premobily.skNa trhu s mobilnými telefónmi sa nám orientuje ťažko, pokiaľ sa o to vyslovene nezaujímame. Mnohým z nás stačí vlastniť hocijakú značku, len aby telefón fungoval na účely, za akými sme si ho kupovali. Či už je to prevažne telefonovanie, esemeskovanie, využívanie internetu, prajeme si, aby nám mobil slúžil čo najdlhšie. Postarajú sa o to okrem iného aj kvalitné puzdrá a kryty.   

 

 

 

 

 

 

Nepodceňte význam ochranných krytov

Možno ste tvrdohlaví a poviete si, že vám sa to nikdy nemôže stať... Avšak náhoda vie byť pekne zákerná, a tak sa váš telefón môže zo sekundy na sekundu stať nepoužiteľným iba preto, že ste mu nedopriali základný typ ochrany v podobe obalu či puzdra. V obchodoch si ich zoženiete vo veľmi priaznivých cenách, avšak často je to práve lenivosť alebo podcenenie potreby svoj mobil chrániť. Obaly a puzdrá na telefón sa postarajú o to, aby sa vaše zariadenie nezničilo pri páde alebo jemných odretiach či poškriabaní. Často sa stáva, že nám telefón vezme mladší člen rodiny a spadne mu na zem. Aby ste nemali hlavu v smútku, vyzbrojte sa dopredu kvalitnými krytmi a puzdrami na váš Xiaomi. Bude nielen výborne chránený, ale ešte môže aj vďaka krytu vyzerať oveľa lepšie a môžete meniť jeho dizajn podľa nálady alebo aktuálneho oblečenia.

Kryty na každú príležitosť

Oblečte svoj Xiaomi na každú príležitosť ináč, uvidíte, aké to bude zábavné. Aj my predsa meníme svoje outfity podľa toho, či potrebujeme vyzerať elegantne alebo ideme len na stretnutie s priateľmi či športovať do prírody. Obaly a puzdrá na mobily v prvom rade slúžia na dokonalú ochranu nášho telefónu, avšak myslite aj na to, že je váš telefón každému na očiach. Ak sa chcete pred druhými blysnúť, prinášame vám pár tipov na obaly pre značku Xiaomi

Hliníkový kryt pre Mi5 vo farbe Rose Gold vás očarí nielen nádherným odtieňom a leskom, ale aj preslávenou odolnosťou voči pádom a škrabancom. Kryt je hliníkový po obvode a plast bol použitý na zadnú stranu. Keďže ide o kryt vyrábaný na mieru pre Xiaomi Mi5, telefón doň zapadne veľmi presne bez toho, aby ste sa museli zbavovať jeho vlastného zadného krytu

kryt-xiaomi-mi5-premobily.sk

Zlatý plastový kryt pre Redmi Note 3 je takisto veľmi elegantný typ obalu, ideálny napríklad pre služobný telefón a každého používateľa, ktorý si potrpí na štýl. Zlatá farba krytu je neutrálna, no napriek tomu veľmi pôsobivá. Plastové kryty sú ľahké, tenké a odolné, môžete sa na ne spoľahnúť. Ak si želáte byť v kolektíve neprehliadnuteľný, skúste živšie farby, ako je modrá, červená alebo žltá.  

obal-na-xioami-redmi3-premobily.sk

Priesvitný silikónový obal pre Redmi 3 so striebornými okrajmi vás zaujme svojou pevnosťou a pružnosťou, a pokiaľ nemáte každý deň čas a chuť venovať sa čisteniu svojho obalu, je to ten správny typ pre vás. Okrem toho, že na ňom neostávajú viditeľné odtlačky prstov, je aj údržba silikónového obalu veľmi jednoduchá a rýchla. 

kryt-xiaomi-redmi3-premobily.sk

Biely plastový kryt pre Redmi Note 2 sa takisto zaraďuje medzi neutrálne typy obalov, avšak veľmi moderné. Využívajú ho muži i ženy, ktorí nemajú presne vymedzený štýl, a tak vďaka nemu bude telefón fantasticky vyzerať nielen pri pracovných stretnutiach, ale aj pri trávení voľného času.

obal-xiaomi-redmi-note4-premobily.sk