Top mesiaca marec

 flipcase-acer-liquid-jade-z-premobily.skJe veľmi dôležité nemyslieť len na dizajn a funkcie telefónu, ale tiež aj na jeho ochranu. Aby vám vydržal slúžiť čo najdlhšie, chráňte si ho kvalitnými obalmi alebo inými prostriedkami, ktoré jeho zjav nepošliapu, ale skôr ho niekedy ešte aj podčiarknu. Prezradíme vám, ktorými produktmi sa nechali zlákať naši zákazníci v marci.

 

 

 

 

Kombinácia ochranných obalov a tvrdených skiel

Naši zákazníci sa veľmi často orientujú buď na puzdrá, ktoré chránia prednú aj zadnú časť mobilu, alebo na ochranné kryty, ktoré je možné ešte kombinovať s tvrdenými sklami či ochrannými fóliami. Koľko ľudí, toľko chutí. Našťastie, výrobcovia ochranných obalov dnes ponúkajú toľko variantov, že máme niekedy aj problém si vybrať spomedzi rôznych farebných vyhotovení alebo materiálov obalov. Niekomu vyhovuje plast, niekto obľubuje pružný silikón, iný zasa vysoko odolný hliník. Obaly, fólie a tvrdené sklá si na telefón jednoducho aplikujete aj sami, takže nie je potrebné navštevovať predajne s telefónmi. Ich údržba je takisto ľahká. Stačí, ak tieto ochranné kryty raz za čas pretriete navlhčenou handričkou, aby ste ich zbavili nánosov prachu a baktérií. V marci sa naši zákazníci najčastejšie rozhodovali pre kúpu nasledovných produktov:

Tvrdené sklo pre Samsung Galaxy A5 2017

Tvrdené sklo môžete vynikajúco kombinovať napríklad s plastovými, silikónovými alebo hliníkovými krytmi. Chráni displej vášho telefónu pred škrabancami alebo prasklinami. Nemusíte sa báť, že táto tenká vrstva skla nejako znehodnotí manipuláciu s dotykovou obrazovkou. Všetko bude frčať rýchlosťou, na akú ste zvyknutí, a aj obraz si zachová pôvodnú kvalitu. Tvrdené sklo je vyrobené na mieru vášmu Samsungu, a tak sa nestane, že by zakrylo menšiu plochu displeja alebo by cez telefón pretŕčalo. Jeho obľúbenosť medzi zákazníkmi spočíva aj v tom, že vzhľadom na 100 % priehľadnosť necháva naplno vyznieť dizajn vášho mobilu. 

tvrdene-sklo-galaxy-a5-2017-premobily.sk

Silikónový obal pre Samsung Galaxy A5 2017 

Neklamali sme vám, ako vidíte, v rebríčku top produktov marca sa objavuje silikónový kryt pre Samsung Galaxy A5 2017, ku ktorému sa vo veľkom v marci predávali aj tvrdené sklá. Silikónový obal je cenovo dostupný, dostať ho vo viacerých farebných prevedeniach, avšak klasicky je najobľúbenejšia neutrálna čierna farba, ktorou nikdy nič nepokazíte. Silikón je pružný, ľahko sa čistí a prežije napríklad aj útoky vašich malých detí, ktoré ešte spoznávajú svet ústami. Výhodou daného krytu je, že na ňom neostávajú viditeľné odtlačky prstov, a tak sa každú chvíľu nemusíte starať o jeho dokonalú „vizáž“. 

silikonovy-obal-galaxy-as-2017-premobily.sk

Flip case pre ACER LIQUID JADE Z

Rebríček top produktov marca uzatvára puzdro na ACER Liquid Jade Z. Naši zákazníci opäť volili neutrálnu čiernu farbu, v ktorej pôsobí mobil veľmi elegantne. Flip case je obľúbené puzdro, ktoré chráni prednú aj zadnú časť telefónu. Najčastejšie sa uzatvára na magnetku a je vyrobené zo syntetickej kože, a hoci je váš telefón v puzdre chránený zo všetkých strán, máte prístup ku všetkým portom či šošovkám fotoaparátu bez toho, aby ste telefón museli z puzdra vybrať a zdržiavať sa jeho opätovným vsadzovaním do vaničky. Priečinok na platobné karty alebo doklady je príjemným bonusom.  

puzdro-acer-liquid-jade-z-premobily.sk

Chýba tu váš typ smartfónu? Pozrite si top mesiaca február!