Aj štýlový fotomobil Lenovo Vibe Shot potrebuje ochranu


plastovy-kryt-lenovo-vibe-shot-premobily.sk_1Ak ste už niekedy naživo videli mobilný telefón Lenovo Vibe Shot z jeho rubovej strany, pravdepodobne ste na chvíľku zapochybovali, či je to telefón, alebo digitálny fotoaparát. Napriek tomu, že dizajnové spracovanie tohto mobilu od Lenovo je skutočne prepracované, zároveň aj relatívne náchylné na poškodenie. Stačí totiž len menší náraz a nepríjemný škrabanec je na svete. Našťastie, náš internetový obchod Premobily.sk myslí aj na majiteľov Lenovo Vibe Shot a ponúka im sled zaujímavých krytov pre tento model.

 

 

  

Transparentný kryt maximálne zachová charakteristický dizajn telefónu

Kryty pre Lenovo Vibe Shot musia samozrejme zahŕňať prevedenie, ktoré ponechá dizajn tohto fotomobilu nezmenený. Preto sa v našom sortimente kryt-lenovo-vibe-shot-premobily.sk_1
nachádza aj úplne jednoduchý, no napriek tomu efektný transparentný kryt z plastu. Po nasadení na telefón prakticky nezaznamenáte rozdiel v dizajnovej stránke, avšak mobil získa spoľahlivú ochranu zabezpečujúcu jeho bezchybný vzhľad bez rušivých elementov.

Rozhodnúť sa môžete aj pre verzie, ktoré sú síce transparentné, no majú farebný podtón. Takéto kryty sú vyrobené so silikónu a u nás si aktuálne môžete zakúpiť prevedenia v šedej, tyrkysovej a ružovej farbe.

NAJVYŠŠIA kvalita od renomovaného výrobcu

Do našej ponuky sme rovnako zaradili aj zadné kryty pre Lenovo Vibe Shot od renomovaného výrobcu NILLKIN. Tie sú zárukou tej najvyššej kvality a vysokej životnosti. Jeden kryt vám preto vydrží prakticky počas celej doby používania tohto mobilu. Na krytoch NILLKIN je tiež zaujímavá jemná povrchová textúra, ktorá zabraňuje možnému zošmyknutiu mobilu z hladkých povrchov. Plastové kryty pre Vibe Shot od výrobcu NILLKIN si u nás zakúpite za výhodnú cenu len 9,90€.