Obaly pre elegantné telefóny od Samsungu – Galaxy A3 (2016) a Galaxy A5 (2016)

kryt-samsung-a5-2016-premobily.skVysoko elegantné telefóny s vybavením a funkciami, ktoré naplnia očakávania každého bežného človeka. Práve táto veta dokonale charakterizuje dvojičku mobilov z dielne Samsung, a to modely Galaxy A3 a Galaxy A5 vo verziách 2016. Samozrejme, aj pre ne sme v našom internetovom obchode prichystali viaceré atraktívne kryty na mobily, ktoré z nich vytvoria ešte krajšie a elegantnejšie kúsky.

 

 

 

 

Reprezentatívne zadné kryty od renomovaného výrobcu

V súčasnosti sú medzi krytmi na mobily azda najrozšírenejšie plastové zadné kryty, ktoré spoľahlivo chránia konštrukciu telefónu. Síce niektoré z nich sú kvôli ich výrazným farbám skôr extravagantné, renomovaný výrobca tohto príslušenstva NILLKIN sa pre tieto dva elegantné modely rozhodol skôr pre strohejší a reprezentatívny dizajn. Zadné kryty NILLKIN pre Samsung Galaxy A3 (2016) a Galaxy A5 (2016) si preto aj u nás môžete zakúpiť v neutrálnych odtieňoch bielej, čiernej, prípadne zlatej. Pre dámy, ktoré chcú svoj telefón oživiť, aj v ružovej farbe.

Hliníkovo-plastové kryty

Eleganciu modelu Galaxy A5 (2016) dokážu ešte znásobiť hliníkovo-plastové zadné kryty s jemnými krivkami. Ich výhodou je aj skutočne malá hrúbka, vďaka ktorej tieto kryty rozmery telefónu prakticky absolútne nezväčšia. Keďže najväčšej záťaži sú vystavované hrany telefónu, tie boli vyrobené z odolného hliníka, pričom do rámu z tohto materiálu sa nasádza plastový kryt na zadnú konštrukciu. U nás si môžete tieto hliníkovo-plastové kryty pre Samsung Galaxy A5 (2016) zakúpiť napríklad v striebornom, čiernom, ružovom či modrom prevedení.

Obaly s aktívnou obrazovkou flipcase-samsung-a5-2016-premobily.sk

Ak ste už niekedy vlastnili mobilný telefón značky, pravdepodobne ste sa stretli s typickými krytmi pre túto značku, a to flip case obalmi s aktívnou časťou prednej obrazovky. Dôležité informácie z nej teda dokážete odčítať aj bez toho, aby ste museli kryt otvárať. Tieto obaly, ktoré nájdete pre oba modely aj v našom internetovom obchode, sú vyrábané zo syntetickej kože, so všetkými potrebnými výrezmi na ovládacie prvky a samozrejme, aj s vnútorným priečinkom na doklady alebo papierové peniaze.

Krytov pre Samsung Galaxy A3 (2016) a Galaxy A5 (2016) sa v našej ponuke nachádza oveľa viac. Preto si ju nezabudnite detailne prezrieť.