Jedinečné kryty na váš iPhone

kryt-iphone-5-premobily.skiPhone bol od prvopočiatku jeho vzniku profilovaný ako imidžový, módny, štýlový a dokonale prepracovaný telefónny prístroj. Svojím vyhotovením vyčnieva nad všetkými telefónmi. To sa prejavuje nielen mimoriadnou kvalitou, ale i cenou. Keď doň už investujete, je rozumné chrániť ho pred rozbitím, poškrabaním alebo iným poškodením.

 

  

 

 

Aké máte možnosti ochrany?

Možností je veľa a tou najjednoduchšou je zaobstaranie si k štýlovému telefónu i štýlový kryt alebo moderný dizajnovo prepracovaný obal. Na každý typ iPhonu existuje viacero puzdier. Líšia sa vyhotovením, použitými materiálmi i celkovým vzhľadom. Pri výrobe obalov sa myslelo na mužov, ženy i deti. Vyberú si všetky vekové kategórie. Nikto nezostane bokom, každý si príde na svoje.

Niekoľko dobrých tipov pre váš iPhone 4s

Luxusný strieborný kryt s kamienkami - úplná novinka, umožňujúca jednoduchý prístup ku všetkým ovládacím prvkom. Ľahký a pritom odolný. Štýlový, trendy, sexi. Presne ako jeho majiteľky.

Puzdro 2v1 - vyrábané vo viacerých farebných variantoch, tak aby si vybrali muži i ženy. Okrem ochrany telefónu vám poslúži i ako peňaženka. Vyrobené z kvalitne opracovanej syntetickej kože.

CARTOON kryt - obal na mobil pre vaše ratolesti. Extrémne ľahký, pružný, napriek tomu pevný. Keďže je určený deťom, samozrejmosťou je ľahké čistenie a údržba.   

kryt-iphone4-premobily.sk      puzdro-iphone4s-premobily.sk    krytt-na-iphone-4-premobily.sk

Vlastníte iPhone 5/5s? Aj pre vás sa nájde moderné, štýlové puzdro

Luxusný hliníkový kryt vo viacerých farebných vyhotoveniach. Veľmi netradičný, neopozeraný, trendy moderný dizajn vám rozhodne zabezpečí pozornosť v každej spoločnosti. Extrémne odolný ochranca vášho telefónu. Umožňuje bezproblémový prístup ku všetkým tlačidlám a ovládacím prvkom.

Flip case puzdro - nie je to aktívny kryt, ale svojimi čistými líniami dodá vášmu iPhonu luxusný, seriózny vzhľad. Pred použitím telefónu je potrebné odklopiť prednú stranu krytu, ktorá je priesvitná. Celé puzdro je vyhotovené z odolného plastu.

Silikónový kryt - Motýle - ľahký, pevný, pružný. Jednoducho čistiteľný povrch, na ktorom nezostávajú odtlačky prstov. Vhodný pre ženy, deti, prípadne všetkých milovníkov prírody. 

kryt-iphone-5-premobily.sk                              silikonovy-kryt-iphone-5s-premobily.sk

Nezabúdame ani na majiteľov iPhone 6

Silikónový kryt - na prvý pohľad zaujme svojím netradičným spracovaním a vyhotovením. Dodáva sa vo viacerých farbách. Pre všetky pohlavia a všetky vekové kategórie. Presne lisovaný, extrémne odolný. Vyrobený z termoplastického polyuretánu zabezpečujúceho protišmykovosť povrchu.

Kamienkový kryt - opäť vyrábaný vo viacerých farbách, tentoraz však určený skôr pre ženy a dievčatá všetkých vekových kategórií. Bez problémov sa dostanete ku všetkým tlačidlám. Na odolnom plaste držia kamienky naozaj dokonale.

   silikonovy-obal-iphone-6-premobily.sk       kryt-iphone-6s-premobily.sk

Prezrite si celú ponuku krytov a obalov pre iPhone v našom eshope, ktorú pre vás neustále dopĺňame.