Spestrite si a zároveň ochráňte svoje Lenovo A536 zaujímavým krytom

silikonovy kryt neutral_premobily.skAk hľadáte spoľahlivý základný smartfón, ktorý vám poskytne všetky základné funkcie a zároveň stojí čo najmenej, máme pre vás zaujímavý tip – model Lenovo A536. Ten disponuje takým vybavením, ktoré uspokojí bežného užívateľa a navyše, nezaplatíte zaň viac ako 100 eur. Jeho dizajn si môžete zaujímavo spestriť a jeho konštrukciu ochrániť jedným z obalov na Lenovo A536, ktoré vám predstavíme v nasledujúcom článku.

 

 

 

Najviac letí jednoduchosť

Jednoduchosť sa nosí aj v prípade obalov na mobily a môžeme povedať, že je vyhľadávaná azda najviac. Aj preto sú bestsellerom v oblasti krytov jednoznačne jednoduché prevedenia, ktoré ponechajú vzhľad mobilu prakticky v nezmenenom stave, no zabezpečia prevenciu pred nechcenými odreninami či iným poškodením. Aj kryty pre Lenovo A536 ukrývajú niekoľko prevedení jednoduchých zadných silikónových krytov s neutrálnym dizajnom. V našom internetovom obchode sú dostupné 3 farebné varianty – transparentný, modrý a ružový.

Elegantný a vysoko praktický flip case obal pre Lenovo A536zadny plastovy kryt Lenovo A536_premobily.sk

V prípade, že uprednostňujete elegantný štýl a práve v jeho duchu hľadáte aj kryt pre svoj mobil Lenovo A536, aj pre vás máme zaujímavé riešenie. Je ním puzdro NILKIN pre Lenovo A536 s vysoko elegantným dizajnom. Toto puzdro patrí medzi tzv. flip case obaly, avšak mierne sa od nich odlišuje. Je tvorené zadným krytom, na ktorý je napojená jeho predná otvárateľná časť, a tá je v hornej oblasti transparentná. Vďaka tomu po rozsvietení obrazovky vidíte všetky dôležité informácie aj bez toho, aby ste obal museli otvárať. Toto puzdro je dostupné v čiernom prevedení vyrobenom zo syntetickej kože.

Niečo pre odvážnejších

Na záver tu máme niečo pre tých odvážnejších, ktorí chcú svoj telefón výrazne odlíšiť od jeho základného dizajnu. A to zadný plastový kryt pre Lenovo A536, ktoré má na bielom podklade vyobrazené pestrofarebné oko. Tento obal je určený najmä pre dievčatá či ženy. Spoločne s ostatnými predstavenými modelmi si ho môžete zakúpiť aj v našom internetovom obchode.