Aj tak odolný telefón, akým je Sony Xperia M4 Aqua, si žiada ochranný kryt

xperia-m4-aqua-ruzovy-krytI keď je mobilný telefón Sony Xperia M4 Aqua vodotesný a odolný voči prachu, stále je vhodné chrániť ho aj vhodným obalom. Preto vám hneď niekoľko modelov tohto typu príslušenstva pre M4 Aqua ponúkame aj v našom internetovom obchode.

 

 

 

 

Základné predstavenie Sony Xperia M4 Aqua

Model M4 Aqua je prvým skutočným smartfónom so zaradením do strednej triedy, ktorý ponúka schopnosť odolávať nástrahám vody. Okrem toho sa môže pýšiť naozaj výkonným 13 MPix zadným fotoaparátom, ktorým dokážete zachytávať naozaj kvalitné zábery. A to aj v daždi bez toho, aby ste sa museli obávať o to, či váš mobil prežije. Jeho prednosťou je tiež štíhly a elegantný dizajn, ktorý môžete vhodným obalom ešte zvýrazniť.

Luxusný kryt do ženských rúk

Odporúčame vám napríklad zadný hliníkový kryt pre Sony Xperia M4 Aqua, ktorý dodá tomuto smartfónu okrem elegancie a aj výrazný nádych luxusu. Navyše, chráni ho pred škrabancami či fatálnym poškodením pri prípadnom páde. Tento kryt je veľmi tenký, a preto prakticky absolútne nezväčšuje rozmery mobilného telefónu. U nás nájdete luxusný elegantný hliníkový kryt pre M4 Aqua v nežnom prevedení ružovej farby, ktoré je vhodné najmä do ženských rúk.

Veselý farebný zadný kryt s 3D efektom

xperia-m4-aqua-vesely-krytAk máte radi nezvyčajné veci, ktoré vzbudia pozornosť už na prvý pohľad, odporúčame vám veselý a pestrofarebný zadný silikónový kryt pre Sony Xperia M4 Aqua. Ten je zložený z mnohých štvorčekov farieb dúhy, ktoré sú na kryte navyše znázornené tak, že vytvárajú 3D efekt. I keď by sa mohlo zdať, že takýto kryt patri do detských rúk, na chuť mi prichádzajú ľudia každého veku.

Klasika so stálym odbytom

Na koniec tu máme klasiku, aká má stále svojich priaznivcov. Flip case puzdro, ktoré vám okrem ochrany mobilu poslúži ako záložná peňaženka napríklad pri vyrazení si do mesta. Pre telefón Xperia M4 Aqua je dostupný napríklad v červenom alebo modrom prevedení.