Tipy na kryty pre iPhone 5

silikonovy-obal-iphone5-premobily.skMedzi staršie, no stále populárne a používané modely iPhonov, patrí aj iPhone 5. Ten je dostupný v troch základných prevedeniach. Ako klasická „5“, vylepšená verzia 5S či lacnejšia alternatíva 5C. Bez ohľadu na to, ktorý z týchto typov iPhonu piatej generácie vlastníte, každý je potrebné chrániť pred poškodením, pretože ich hodnota nie je najmenšia. Práve na tento účel vám poslúžia kryty a obaly na iPhone 5. Pár z nich vám predstavíme aj v tomto článku.

 

 

 

Zlaté tvrdené sklo pre iPhone 5 alebo 5S

kryt-na-iphone5-premobily.skEleganciu a punc luxusu. Tieto vlastnosti vášho iPhonu dokáže ešte zvýrazniť zlatý kryt na iPhone 5 vo forme tvrdeného skla. Balenie je zložené z dvoch samostatných skiel, pričom jedno je určené na nalepenie na prednú a druhé na zadnú stranu telefónu. V jednom ochrannom prostriedku tak získate nielen kryt, ale aj efektnú protekciu displeja. Výhodou je aj naozaj malá hrúbka, a to len 0,3 mm. Váš iPhone 5 alebo 5S, na ktorý je toto tvrdené sklo určené, preto po jeho aplikácií prakticky absolútne nezmení svoj rozmer.

 

 

 

Univerzálna klasika pre muža aj ženu

flipcase-puzdro-iphone5-premobily.skAk ste v oblasti krytov pre mobily zástancom klasiky a potrpíte si na vysokú eleganciu, stávkou na istotu je klasické flip case puzdro pre iPhone 5 v čiernej farbe. Jeho spracovanie je veľmi kvalitné a so zachovaním všetkých ovládacích prvkov v pôvodnej prístupnosti. Vďaka univerzálnosti sa hodí ako do mužských, tak aj ženských rúk.

 

 

 

 

Transparentný kryt na iPhone s farebnými okrajmi


kryt-iphone5-premobily.skNiektorí majitelia iPhonu chcú zachovať jeho pôvodný vzhľad, a preto uprednostňujú kryty na mobily, ktoré sú úplne transparentné. A ani také kryty pre model iPhone 5C nesmú chýbať v ponuke nášho internetového obchodu. Oproti klasickým priesvitným krytom sa však tie naše mierne odlišujú, a to farebnými okrajmi v pestrej ponuke odtieňov.

 

 

 

 

 

Niečo pre fanúšikov Mimoňov

silikonovy-kryt-mimoni-iphone5-premobily.skNa koniec tu máme aj niečo pre hravých dospelých, prípadne tínedžerov. A to silikónový kryt na iPhone 5 s vyobrazením populárnych Mimoňov na jeho zadnej strane. Potešia sa mu hlavne verní fanúšikovia tohto nesmierne populárneho animáku