Novinka Sticker utierky na rýchle a účinné čistenie displeja

1425(3)Možno to aj vy pozorujete na svojom telefóne. Displej špinu doslova priťahuje. Stačí, že si na chvíľu položíte mobil na stôl, prípadne po obrazovke prejdete zamasteným palcom a hneď pozorujte kopec prachu či jednu veľkú škvrnu. A na ich zbavenie sa rozhodne nepostačí pretrieť telefón po nohaviciach. Ak vám skutočne záleží na čistote dotykovej obrazovky vášho telefónu, vyskúšajte revolučnú novinku v jej čistení – Sticker utierky displeja.

 

 

Čisteniu mobilných telefónov nevenujeme dostatočnú pozornosť. Každý z nich preto obsahuje obrovské množstvo prachových častíc, mastné látky a v neposlednom rade baktérie. Ak si preto myslíme, že naša hygiena rúk je poctivá, môžeme sa mýliť. Stačí len, že sa umytými rukami dotknete vášho mobilu a môžete opäť bežať k umývadlu.

Ako fungujú Sticker utierky?

sticker utierkz

Od poctivého čistenia telefónu nás v minulosti odrádzalo aj to, že sme poruke okrem oblečenia nemali žiadnu vec, s ktorou by sme mohli displej pretrieť. To sa však zmenilo. Ak využívate Sticker utierky na displej, účinnú handričku máte vždy nablízku. Sticker utierky sa totiž nalepia na zadnú časť telefónu, kde sú v neustálej pohotovosti. Ak potrebujete obrazovku očistiť, nálepku zozadu jednoducho odlepíte a stranou s obrázkom postupne vyčistíte celú jej plochu. Po ukončení čistenia utierku jednoducho opäť prilepíte na zadný kryt mobilu, kde bude čakať na jej ďalšie použitie. Sticker utierky obsahujú účinné mikrovlákno, preto je čistenie s nimi spoľahlivé a veľmi rýchle. Prekvapí vás aj životnosť, ktorou tieto čistiace doplnky disponujú.

Sticker utierky vám samozrejme prinášame aj v našom internetovom obchode. Dostupné sú vo viacerých atraktívnych prevedeniach, a to s obrázkami, ktoré spestria váš telefón. Okrem jeho obrazovky ich môžete použiť aj na zbavovanie nečistôt z displeja tabletov, notebookov či na čistenie samotného krytu telefónu.

Vyskúšajte túto zaujímavú novinku aj vy.