Zháňate vianočný darček pre muža? 7 tipov, ktorým sa poteší brat, partner, kamarát i otec

Vianoce sú za dverami! Premýšľate, aký darček zaobstarať mužovi vo vašom blízkom okolí? Inšpirujte sa našimi tipmi, ktoré sú stávkou na istotu a urobia radosť všetkým bez rozdielu.

Neviete, čím sa mu trafíte do vkusu? Stavte preto na darček, ktorý patrí medzi vychytávky, je praktický a zároveň štýlový. Nie, tento rok to nemusia byť klasické ponožky ani rukavice, skúste si dať na výbere darčeka pre pána vo vašom okolí záležať o čosi viac a zvoľte typicky mužské kúsky. Čo by ste povedali napríklad na šikovný power bank, smart hodinky, bezdrôtové slúchadlá alebo držiak na mobil do auta, prípadne multifunkčný kábel? Akýkoľvek z nich bude pre mužskú časť populácie ideálnym kúskom, ktorý urobí pod vianočným stromčekom veľkú radosť.

1. Smart hodinky Haylou na dosiahnutie cieľov

smarthodinky-haylou

Doprajte mu, aby mal svoj život dokonale v merku vďaka inteligentným hodinkám Xiaomi Haylou LS0. Tieto smart hodinky sú mimoriadne praktické, pohodlné a štýlové. Ich funkcie potešia každého milovníka zdravého životného štýlu – hodinky monitorujú spánok, merajú kroky a ľahko rozoznajú až 12 tréningových režimov. Na veľkej obrazovke môžete sledovať všetky dôležité notifikácie, správy i hovory. Výdrž? Bez nabíjania ich môžete používať celých 20 dní.

2. Slúchadlá Haylou ponúkajú dokonalý zvuk

sluchadla-haylou

Bezdrôtové slúchadlá Haylou GT2S nie sú len obyčajné slúchadlá. Ponúkajú prvotriedny zvuk, batériu s maximálnou výdržou a podporujú aj niekoľkých hlasových asistentov. Slúchadlá, ktoré vážia len 3,7 gramu, sú vysoko ergonomické, ľahko ich spárujete s počítačom alebo telefónom. Praktické a efektné, súhlasíte?

3. Zachráni v každej situácii – Baseus power bank

powerbank-baseus-adaman

Ak chcete, aby váš partner nikdy nezostal „visieť“ bez energie napríklad v telefóne alebo notebooku, zadovážte mu Baseus Adaman Power Bank. Tento šikovný prístroj podporuje rýchle nabíjanie s výkonom až 22,5 W a disponuje kapacitou 20 000 mAh. Chytré a najmä rýchle nabíjanie preň takisto nie je problém, podporuje technológie SuperCharge, QC3.0 a PD3.0. Vďaka trom výstupom sa dokáže postarať až o tri prístroje súčasne, čo z neho robí nezameniteľného spoločníka nielen na cesty.

4. Baseus držiak do auta pre bezpečné cestovanie

drziak-do-auta-baseus

Ak vám bezpečnosť na cestách nie je ukradnutá, rozhodne stavte na Baseus Metal Age Gravity Car Mount. Tento univerzálny držiak na mobil do auta stačí umiestniť do ventilačnej mriežky auta a užívať si jazdu bez akýchkoľvek problémov. Mobil sa doň jednoducho vloží a vy sa môžete venovať šoférovaniu bez toho, aby ste museli telefón hľadať.

5. Baseus slúchadlá pre nerušený zážitok z hudby

sluchadla-baseus

Vážia len 4 gramy, no dokážu naozaj veľa! Vďaka bluetooth rozhraniu sa môžete od telefónu alebo iného prehrávača vzdialiť až 10 metrov, no stále si užívať zvuk, ktorý bezdrôtové slúchadlá Baseus W09 ponúkajú. A ich nabijete na maximum, budú vám bez problémov slúžiť až 35 hodín! Zabudnite na klasické slúchadlá, ktoré je potrebné často rozmotávať, stavte na smart – bezdrôtovú verziu.

6. Nerozbitný Ring Armor obal do extrémnych podmienok

ring-armor-plastovy-kryt

Máte doma fanúšika náročného terénu? Práve pre neho je určený plastový kryt na mobil Ring Armor s prsteňom na zadnej strane. Praktické je, že sa dá využiť aj ako stojan a smartfón sa vám tiež vďaka jeho tvaru drží oveľa jednoduchšie. Obal predĺži vášmu telefónu životnosť, nakoľko chráni nielen zadnú stranu telefónu, ale aj jeho boky a do istej miery aj obrazovku.

7. Kábel 3 v 1 ocení každý muž

datovy-kabel-3v1

Je váš partner alebo muž, ktorého sa chystáte obdarovať, milovníkom precíznosti a dokonalého využitia času? Zadovážte mu tento rok pod stromček dátový kábel Baseus Rapid 3 v 1. Vďaka tomuto šikovnému produktu môžete nabíjať až tri zariadenia naraz naozaj jedinečnou rýchlosťou. Konektor USB-C, Lightning a micro USB sú farebne odlíšené, takže budete vždy presne vedieť, ktorý použiť.

Všetky uvedené produkty patria medzi najpraktickejšie kúsky na trhu, ktorých kvalita a jedinečné prevedenie z nich robia naozaj ideálne tipy na darčeky. Či už sa rozhodnete nimi obdarovať syna, brata, partnera, otca alebo kamaráta, je na vás, určite sa poteší každý jeden z nich.

Ak neviete, čím potešiť deti alebo dámu vo vašom okolí, určite si pozrite naše články s tipmi pre tých najmenších i pre nežnejšie polovičky, ktoré sme pre vás zozbierali.