Xiaomi Mi Band 4 vs. Mi Band 3: Tu sú 4 dôvody, prečo si kúpiť novšiu verziu!

Premýšľate nad kúpou fitnes náramku Xiaomi Mi Band? Zhrnuli sme pre vás najdôležitejšie benefity a rozdiely nového modelu v porovnaní s predchádzajúcou verziou Mi Band 3.

Medzi Xiaomi Mi Band 4 a Mi Band 3 sú isté rozdiely. Aké zmeny nadobudol novší brat populárneho fitnes náramku Xiaomi Mi Band 3? Štvrtá generácia jedného z najobľúbenejších fitnes náramkov poteší nejedného zo športových nadšencov! Prečo?

1. Mi Band 4 prináša revolučný displej a nové možnosti

Zabudnite na monochromatické zobrazovanie, AMOLED displej prináša farby! Farebný displej sa od predošlého modelu líši veľkosťou a rozlíšením. Kým Mi Band 3 bol vybavený 0,78-palcovým displejom s rozlíšením 128 x 80 pixelov, nový náramok z dielne Xiaomi disponuje až 0,95-palcovým displejom s rozlíšením 120 x 240 pixelov. Práve toto revolučné zobrazovanie ponúka celkom nové možnosti. Môžete si vybrať až 77 „tém“, ktoré budú zdobiť váš displej.

2. Nové prevedenia

Tradičná línia náramku Mi Band ostala dizajnovo zachovaná, odlišujú sa farebné vyhotovenia. Ku klasickej čiernej, oranžovej a modrej pribudla fialová a béžová. Náramok je opäť vyrobený opäť zo silikónu, je preto vhodný na nosenie aj počas extrémnych športových aktivít, na suchu i vo vode. Oproti Mi Band 3 je Mi Band 4 ťažší o 2 gramy. Nový model tak váži 22 gramov.

xiaomi-mi-band-4

3. Rozpoznávanie plaveckých štýlov

Vodotesnosť do hĺbky 50 metrov, krokomer, monitoring tepu a rôzne senzory neustále sledujú vaše športové aktivity. Štvrtá generácia má však oproti staršiemu náramku jednu zmenu – rozpoznávanie plaveckých štýlov. Ostatné funkcie, rovnako ako výdrž batérie, je pri Mi Band 4 rovnaká ako pri Mi Band 3.

4. Mi Band 4 si prispôsobíte podľa svojich predstáv

Chcete sa pri svojich športových aktivitách zlepšovať a túžite po fitnes náramku, ktorý bude dokonale zaznamenávať váš progres? Nová generácia fitnes náramku Mi Band 4 bude pre vás tým pravým orechovým. Farebný displej dokonale zobrazuje notifikácie a z hľadiska lepšej prispôsobiteľnosti patrí medzi špicu na trhu. Ak ste pravidelní plavci, rozpoznávanie plaveckých štýlov je naozaj jedinečná funkcia, ktorú v inom fitnes náramku jednoducho nenájdete.