V novembri na slovenský trh dorazí iPhone X

novy-iphone-x-premobily.skUž 3.11.2017 sa budeme môcť aj na Slovensku tešiť z nového iPhonu X s inteligentnou obrazovkou. 5,8-palcový displej reaguje na naše dotyky, slová i pohľady. Pôsobivý dizajn telefónu dostane každého, kto si dá záležať na veľkom displeji bez zbytočných tlačidiel a okrajov.

Heslom bude naša tvár

Už viac nebudeme musieť telefón odomykať špeciálnym kódom alebo odtlačkom prsta. Postačí sa naň iba pozrieť. Zariadenie je také inteligentné, že rozpozná črty našej tváre a umožní nám prístup. Ideálne, pokiaľ sa nám mobily často strácajú alebo sa pohybujeme v prostredí, v ktorom si potrebujeme strážiť svoje súkromie. Špeciálne pre iPhone X bola dokonca navrhnutá OLED obrazovka, ktorá zobrazí farby dokonale verne a zabezpečí vysoký jas a vhodný kontrast. Keďže pri vytváraní dizajnu zariadenia šlo o to, aby obrazovka kopírovala zaoblené telo telefónu a bola čo najväčšia, reproduktory, kamery a senzory na rozpoznávanie tváre sa stlačili na čo najmenšiu plochu. Sklo na smartfóne je vysoko odolné, najodolnejšie doteraz, a hravo zabojuje proti vode a prachu. Využitie chirurgickej ocele odolnosť tela telefónu ešte viac znásobuje. Novinkou je tiež vylepšený režim portrétu. V dobe, keď sa toľko fotíme, je špeciálna úprava selfie v podobe rozostreného pozadia nutnosťou. Kúpeľňový obklad teda už nemusí našu profilovku znehodnocovať, ale ju len príjemne farebne dotvorí. 

iphone-x-premobily.sk

iPhone pre ešte viac zábavy

Vďaka prepracovanej kamere TrueDepth nový iPhone X dokáže zanalyzovať až 50 mimických výrazov tváre, a tak môžeme zažiť kopec zábavy napríklad pri hre s Animoji postavičkami, ktoré našu mimiku verne napodobnia. V čom sa iPhone X zlepšil oproti svojmu predchádzajúcemu bratovi? Jednoznačne treba spomenúť prepracované kamery, ktoré zo snímok spravia profesionálne zábery, aj keď nám to s fotením veľmi nejde. Senzor je väčší a pracuje rýchlejšie, kvalitu záberu vylepší optický stabilizátor a nový farebný filter, a tak sú naše spomienky zachytené dokonale aj za zhoršených svetelných podmienok. Nový čip iPhonu X je taký výkonný a inteligentný, že dokáže spracovať až 600 mld. operácií za sekundu. Rýchlejší je aj procesor, a tak iPhone X ešte lepšie poslúži každému, kto sa rád ocitá vo svete virtuálnej reality. Keď sa vám vybije firmou Apple navrhnutá energeticky úsporná batéria, jednoducho si ju nabijete pomocou špeciálnych podložiek alebo staníc na bezdrôtové nabíjanie.

V našej predajni si môžete zakúpiť na svoj iPhone X štýlové, no najmä kvalitné ochranné prostriedky, ako sú obaly, kryty alebo puzdrá, a tak sa budete z jeho zjavu a funkcií tešiť celé mesiace alebo aj roky. Podľa toho, kedy telefón vymeníte za novší model... :)

kryty-iphone-x-premobily.sk