Tekuté tvrdené sklo je najuniverzálnejšie

Keď si kupujeme ochranné prostriedky na mobil, v prvom rade sa riadime značkou telefónu. Ochranné sklá, fólie, kryty či puzdrá sa vyrábajú na mieru pre každý typ mobilu, a tak máme prístup ku všetkým dôležitým tlačidlám a portom. Počuli ste však o ochrannom skle, ktoré je vhodné pre každý typ telefónu, bez ohľadu na rozmery jeho obrazovky?

Tekuté sklo poslúži celý rok

Hoci je lepenie ochranných fólií či tvrdených skiel jednoduché, a ak sa držíte osvedčených rád, tak sa vám to podarí bez nepríjemných vzduchových bublín, mnohí majú strach pustiť sa do toho sami, a tak si za extra služby u predajcov priplácajú. Našťastie, na trh sa dostal ďalší šikovný produkt, ktorý chce nám život uľahčiť a nášmu mobilu zasa predĺžiť. Tekuté tvrdené sklo sa nanáša na povrch displeja handričkou, predáva sa vo forme tekutiny. Vďaka tomu ho možno aplikovať na akékoľvek druhy telefónov, ale i zariadení, ktorých obrazovku chcete ušetriť pred prasklinami a škrabancami – naneste tekuté sklo na váš notebook, tablet alebo dokonca hodinky a postaráte sa o dokonalú starostlivosť na celých 12 mesiacov. Pri nanášaní ochranného tekutého skla nevznikajú nijaké vzduchové bubliny, pretože tekutina sa na povrchu vopred vyčisteného displeja rozloží rovnomerne a po úplnom zaschnutí (cca 30 minút) sa stáva takpovediac neviditeľnou. A neviditeľnými budú konečne aj odtlačky prstov, ktoré vôbec nevyvolávajú dobrý dojem. Nemusí každý vedieť, čo sme práve jedli alebo držali v ruke.  

wow-fix-it-tekute-tvrdene-sklo-premobily.sk

Odolnejšie ako bežné tvrdené sklo

Tekuté tvrdené sklo je supermanom medzi ochrannými krytmi a obalmi na mobily. Máloktorý z nich dokáže bojovať proti prachu, vode, mastnote a baktériám. Od tohto skla je tvrdší už len diamant. Tekuté tvrdené sklo sa udržiava tak jednoducho, ako sa aj aplikuje na povrch displeja. Testy dokázali, že znesie byť až 200 000-krát pretreté handričkou (najlepšie z mikrovlákna). Extrémne tvrdá transparentná vrstva skla napriek svojim vlastnostiam neznehodnocuje používanie zariadenia, a tak možno dotykové displeje naďalej plnohodnotne ovládať. Vaše príkazy zariadenie zaeviduje už na prvý raz a vy si môžete užívať nádherné farby obrazovky, ako ste na to boli zvyknutí doteraz. Tekuté tvrdené sklo si môžete zadovážiť aj v našej predajni. Nezabúdajte, že keďže je v tekutej forme, možno ho využiť aj na viacero zariadení, teda sa oň viete podeliť alebo si ho uchovať pre prípad potreby.