6 tipov na darčeky, ktoré nezruinujú váš rozpočet

tipy-na-darcekyKaždoročne si lámeme hlavu nad tým, čo podarovať našim blízkym. Vo väčšine prípadov si bežne počas roka kúpia všetko, čo potrebujú, a tak sa na Vianoce často prikláňame k nákupu darčekov, ktoré sú takpovediac zbytočnosťami. Aby ste tohto roku na Vianoce čo najviac ušetrili a zároveň boli originálni, popozerajte sa po darčekoch zo sveta mobilných telefónov.   

1. Kvalitný a PRAKTICKÝ kryt na mobil 

Nenájde sa človek, ktorý by svoj mobilný telefón nepoužíval na dennej báze. Už malé deti dostávajú pod stromček alebo na narodeniny svoj prvý mobil. Avšak nielen deťom, i nám dospelým sa občas stane, že nám telefón vypadne z rúk alebo utŕži pár škrabancov. Nie, tohto roku nemusíte rodičom, partnerovi ani svojim deťom kupovať novú generáciu obľúbenej značky telefónu, môžete im však aspoň predĺžiť životnosť toho súčasného. Na trhu je množstvo originálnych a kvalitných krytov na mobily, ktorými sa dá dizajn telefónu podčiarknuť, no často aj vylepšiť. Pre každý typ mobilu je na trhu iný typ krytu, aby čo najdôkladnejšie kopíroval jeho telo a poskytoval potrebné výrezy na porty, mikrofón a pod. Kryty a obaly na telefón nájdete v rôznych materiálových prevedeniach. Medzi najlacnejšie patria silikónovéplastové kryty, ktoré chránia zadnú časť mobilu a jeho boky. Dokonalú odolnosť predstavujú drahšie hliníkové kryty. Telefón však môžete zaodieť i do štýlových flip case puzdier s priečinkami pre doklady.

Silikonovy obal na Samsung a3 2017

2. Revolučné tekuté tvrdené sklo

Medzi ochrannými prostriedkami aktuálne hviezdi tekuté tvrdené sklo. Týmto darčekom si u vašich blízkych určite šplhnete. Dá sa kombinovať s krytmi na mobil a postará sa tak o ešte lepšiu ochranu zariadenia. Stačí, ak extrémne odolné tekuté sklo nalejete na displej mobilu, jemne ho rozotriete a necháte zaschnúť. Výsledkom bude povrch bez bublín, ktorý sa ľahko čistí, je neviditeľný a chráni zariadenie pred škrabancami zvyčajne aj celý rok. Návodov, ako tvrdené sklo aplikovať na displej, je na internete množstvo, takže sa nemusíte báť, že sa obdarovaný tohto výdobytku modernej doby zľakne. Tekuté tvrdené sklo môže niekedy vystačiť aj na dve použitia.

Tekute tvrdene sklo na mobil

3. Wrap fólia vylepší vzhľad telefónu

Dizajnové wrap fólie si zvládnu na mobil aplikovať i vaši blízki a vôbec vás nemusia vyjsť draho. Vaši najmilší sa vám poďakujú za kvalitnú ochranu mobilu, ktorá nijako nezväčšuje rozmery telefónu a ani mu nepridáva na váhe. Wrap fólia oblepí telo celého telefónu a spoľahlivo bojuje proti škrabancom, a ak je dizajnová, navyše sa postará o originálny zjav mobilu. Efekt kože, hadej kože alebo metalické odtiene pôsobia veľmi moderne. Viete, čo je ešte skvelé? Po odlepení wrap fólie na telefóne neostanú nijaké nepekné stopy ani lepiace sa miesta.  

wrap folie na mobil

4. Bezpečná jazda s držiakom na mobil

Na trhu s mobilnými telefónmi je veľa šikovných produktov, ktoré skvelo sadnú všetkým cestovateľom. Určite iba málokomu z vašich známych napríklad napadne zaobstarať si držiak na mobil do auta, a pritom môžu navigáciu v mobile využívať veľmi často, možno i denne. Držiak do auta je proste maličkosť, úplný detail, za ktorý sa nám nechce utrácať. Manželovi teda pokojne darujte magnetický alebo univerzálny plastový držiak na mobil, vďaka ktorému bude cesta autom ešte bezpečnejšia, pretože mobil už nikdy viac nebude musieť mať položený na sedadle spolujazdca alebo pri čelnom skle.

drziak na mobil do auta

5. Selfie tyč pre dokonalé fotky

Vášnivých fotografov v dobe selfíčok poteší selfie tyč, ktorá nenachádza svoje využitie iba na výletoch, ale napríklad i pri stretnutiach rodiny a priateľov. Na tyč stačí pripevniť svoj mobil, nastaviť požadovanú dĺžku rúčky a potom už len „cheese“! Vďaka selfie tyči budú fotografie aj videá pôsobiť oveľa prirodzenejšie. Keďže sa dá zložiť, obdarovaný ju môže nosiť denne i vo svojej taške a bude vždy pripravený fotiť.

selfie tyc

6. Kamienkové ozdoby chránia pred prachom

Špeciálnu kategóriu darčekov tvoria kamienkové ozdoby. Potešíte nimi každú slečnu aj dámu, ktorá chce vyšperkovať vzhľad svojho mobilu a zároveň ochrániť konektory pred znečistením. Kamienkové ozdoby na mobil predstavujú spomedzi spomenutých tipov skutočne najlacnejší vianočný darček, ktorým môžete niekomu spraviť veľkú radosť. Medzi kamienkovými ozdobami nájdete i detské ozdoby, no ak vo vašej partnerke alebo sestre tkvie stále duša dieťaťa, zaiste sa drobnému, no praktickému predmetu poteší.  

kamienkove ozdoby na mobil

Vyberte si z našej ponuky darčeky, ktorými potešíte každého a sú navyše originálne a praktické.