Ešte lepší iPhone?

Ani sa nám nechce veriť, čo v dnešnej dobe dokáže technika, no predovšetkým tomu, čo všetko dokážu vymyslieť výrobcovia mobilných telefónov, aby ich produkty zaujali. Na trhu je nový iPhone 8 a hovorí sa o ňom ako o veľkom inteligentovi.

Osmička celá zo skla

Nový iPhone 8 vás spočiatku upúta svojím vzhľadom. Vyberať si môžete spomedzi 4,7- a 5,5-palcovej verzie iPhonu 8. Keďže jeho telesná schránka je vyrobená zo skla, reč je o skutočnom luxuse. Odolné sklo zdobí telefón spredu aj zozadu a k nemu je ladený hliníkový rám. Vďaka rozmerom obrazovky si pohodlne pozriete obľúbený videoklip na internete i fotky, ktoré zdieľali vaši priatelia na sociálnych sieťach. HD Retina displej s technológiou True Tone prispôsobí farby na obrazovke okolitému svetlu a navyše poskytuje funkciu 3D Touch. Mimochodom, keď už je reč o fotografiách, iPhone 8 zdokonalil to, čo už dokonalejšie asi ani byť nemohlo – svoju kameru, preto sa so svojimi zábermi z dovolenky a videami môžete hrdo pochváliť aj vy. Farby zachytené novou osmičkou budú verné, sýte a žiarivé. Nech už sa s iPhonom 8 ocitnete v akomkoľvek prostredí, o svoju bezpečnosť sa postará sám. Je odolný voči vode a prachu, to však neznamená, že si nezaslúži vhodný ochranný kryt. Výdobytkom doby je tiež systém bezdrôtového nabíjania, a tak už nikdy nemusíte zápasiť so zamotanými káblami a svoj iPhone si nabijete oveľa pohodlnejšie na špeciálnych podložkách AirPower.  

facing_water_resistant_screens

Posun vpred

V novom iPhone 8 sa toho zdokonalilo veľa. Napríklad i svet hier a hudby, a tak vo voľnom čase zažijete ešte viac zábavy. Obrazovka telefónu vám poskytne nádherné pohľady, nech už sa na ňu pozeráte z akéhokoľvek uhla a iba nakúkate kamarátovi cez rameno. Režim portrétu prináša ostré popredie fotiek a prirodzenejšie rozostrenie pozadia a nové je aj mapovanie tvárí. 12 Mpx kamera bola obdarená väčším a rýchlejším senzorom a lepšou stabilizáciou obrazu. Vývojári nezabudli ani na grafický procesor, ktorý funguje až o 30 % rýchlejšie ako predošlý. Počas fotografovania duálnou kamerou sa môžete pohrať s efektmi ako z fotoateliéru a možno vám ani nikto neuverí, že vaše zábery boli vytvorené s obyčajným telefónom. Vlastne, iPhone nikdy obyčajný nebol... O čipe v iPhone 8 sa hovorí ako o najinteligentnejšom v histórii. Je rýchly a výkonný, no napriek tomu je zachovaná výdrž batérie. Operačný systém pracuje intuitívne a navyše bezpečne. Vyskúšať si ho môžete v kozmickej sivej, striebornej alebo zlatej verzii iPhonu.

iPhone8Plus_color_selection