Huawei + Honor: Výber smartfónov na zachytenie vašich zážitkov

Huawei-Honor-Vyber-smartfonovKvalitný fotoaparát, pevné telo, ľahká no odolná konštrukcia, výkonný reproduktor. Tieto vlastnosti sú ako stvorené na zachytávanie letných zážitkov, chvíle strávené pri vode, v prírode či na grilovačke. Nechajte fotoaparát doma, neobťažujte sa ani s prenosným reproduktorom – všetko, čo potrebujete pre aktívnu dovolenku, nájdete v týchto troch kúskoch Huawei a Honor. Pribaľte si iba power banku, tú určite oceníte, keď sa vám nebude chcieť pustiť telefón z ruky.

Huawei P9 lite: Ľahký a štýlový

Odľahčená verzia populárneho androidu ponúka za prijateľnú cenu bohaté spektrum zážitkov. Huawei P9 lite disponuje osemjadrovým procesorom a operačným systémom Android 6.0 s nadstavbou EMUI 4.1.

P9 lite vás dostane vás už na prvý dotyk. Prevedenie zadnej steny je mierne zdrsnené, nemusíte sa teda báť, že by vám telefón ľahko skĺzol z pohovky či z nápojového lístka na bare. Tento Huawei má aj praktickú čítačku odtlačkov prstov, ktorou dokážete zasúvať a vysúvať pomocnú lištu, prijať hovor či zhotoviť fotografiu. Ocenia ju aj tí, ktorí nenávidia zvuk ranného budíka. Stačí na čítačke podržať prst a je zase ticho.

Veľkým plusom Huawei P9 lite je výkonný reproduktor, ktorý je skvelým spoločníkom na chatách či párty. Hrá výborne aj pri vyšších hlasitostiach. 

Za zmienku stojí aj full HD displej. Krásne na ňom vyniknú fotografie, na ktoré je Huawei P9 lite ako stvorený – fotoaparát je vybavený napríklad vodováhou pre snímanie rovnejších záberov a s manuálnym režimom, v ktorom si viete prispôsobiť ISO, uzávierky aj vyváženie bielej.

huawei ascend p9 lite nillkin obal

Huawei Ascend P7: Minimalistický dizajn, sklo + kov

Minimalistický dizajn v prevedení sklo + kov robí z tohto modelu Huawei výnimočný kus už na prvý pohľad. Na Ascende P7 nehľadajte ani samostatné dotykové tlačidlá na spodnom okraji. Všetko je ukryté priamo na veľkom displeji. Nemusíte sa však obávať, že by tieto tlačidlá z neho zbytočne ukrajovali – pri sledovaní videí na YouTube alebo hrách sa skryjú. Späť ich vytiahnete posunutím prsta po displeji.

Huawei Ascend P7štvorjadrový procesor 1,8 GHz a grafický procesor Mali-450 MP. Beží na operačnom systéme Android ­– verzia 4.4 doplnená nadstavbou EmotionUI. Všetko je ukryté v hliníkovo-sklenenom obale a smartfón váži iba 124 gramov.

Zaujímavou funkciou fotoaparátu je panoramatická selfie, ktorú dokážete výborne využiť na výletoch v horách či mestských vyhliadkach. Predný fotoaparát Ascendu P7 zhotovuje obrázky v rozlíšení 8 megapixelov a zadný až 13. 

hlinikový obal na huawei ascend p7

Honor 8: Expresné nabíjanie a režim pre fotografov

Obrovskou výhodou tohto smartfónu Honor 8 s Full HD displejom 5,2'' je veľmi rýchle nabíjanie. Už do hodiny a pol ho dokáže naplno nabiť a bez problémov si užívať letné dobrodružstvá. Zachytíte ich na šikovný 12 Mpix fotoaparát s režimom Profesionálna fotografia. V ňom dokážete ručne nastaviť ISO, uzávierku a tiež vyváženie bielej tak, aby ste získali prvotriednu fotografiu.

Honor 8 je vybavený 4GB RAM, 32 GB úložiskom a osemjadrovým procesorom. Tiež dokáže ovládať elektroniku v domácnosti a poskytuje 2 sloty na SIM kartu. Milovníkov dizajnu poteší superhladký povrch, ktorý však odporúčame zahaliť do ochranného puzdra, a zaoblené sklo. 

plastový kryt nillkin na honor 8

Leto so sebou prináša okrem neopakovateľných zážitkov aj značné nástrahy pre drobnú elektroniku. Svoj telefón preto chráňte tvrdeným sklom, ktoré zabráni rozbitiu displeja pri náhodnom páde a tiež kvalitným obalom. Štýlový kryt nielen ochráni citlivé povrchy pred škrabancami, ale zabráni aj kĺzaniu telefónu po hladkých plochách. Ak sa chystáte k bazénu či na pláž, nezabudnite telefón chrániť aj pred slnkom a vysokými teplotami – okrem zníženia výdrže baterky môžete tiež ohroziť svoju bezpečnosť. Niektoré obaly ponúkajú tiež priestor na bankovky či platobné karty, čím dokážu plnohodnotne nahradiť peňaženku. Odchod z domu naľahko – len s mobilom vo vrecku, to v lete skutočne oceníte.