Návod, ako správne nasadiť hliníkový kryt na telefón

Smartfóny – všetci ich milujeme, ale často s nimi robíme hlúposti. Podľa prieskumu, ktorý si objednala spoločnosť T-Mobile, takmer polovica všetkých majiteľov smartfónov svoje telefóny stratí, alebo sa nejako poškodia. Medzi najčastejšie poškodenia patrí poškriabaná obrazovka, obliatie nápojom a pád z výšky

Ochranu telefónu pomocou krytu ešte stále považuje množstvo ľudí za zbytočnú. Existuje ale veľa dobrých dôvodov, prečo kryt na mobil používať:

  • zabráni poškriabaniu
  • poskytne smartfónu ochranu v prípade nechceného pádu
  • kryt rovnako dobre ochráni rohy telefónu a displej, ako aj šošovku fotoaparátu
  • vodeodolné kryty zachránia mobilný telefón aj pred „utopením“ v toalete

Viete, ako správne nasadiť hliníkový kryt na mobil?

Je dôležité nasadiť hliníkový kryt na mobil správne, aby plnil svoju funkciu a ochránil váš telefón pred poškodením, či už poškriabaním alebo pádom. Nemenej dôležité je vybrať si kvalitný hliníkový kryt, aby bola ochrana vášho mobilu stopercentná.

Teraz sa bližšie pozrime na to, ako správne hliníkový kryt nasadiť:

V prvom rade je potrebné odstrániť zadnú stranu krytu telefónu. Ďalej dajte pozor, aby ste ako prvé nasadili tlačidlá zvuku, resp. tlačidlá vypnutia / zapnutia. Teraz môžete nasadiť váš telefón do hliníkového krytu a zacvaknúť ho tak, aby v kryte presne sedel.

Ďalším krokom je vziať zadnú stranu, ktorú ste na začiatku odstránili a nasadiť ju späť tak, aby bola medzi mobilom a zarážkami na hliníkovej časti krytu. Zadnú stranu nasaďte úplne a všetky strany zacvaknite po celom obvode krytu. Hotovo. Teraz je váš telefón úplne chránený a nemusíte sa báť škrabancov, prasknutia a iného poškodenia.

ako-nasadit-kryt-na-mobil

Investujte do kvalitného krytu

Smartfóny sú v súčasnosti životne dôležité vďaka svojej praktickosti a všestranným funkciám. Väčšina ľudí si nedokáže predstaviť, že by niekam šli bez mobilu. So zaujímavými funkciami nových modelov, ktoré sú uvádzané na trh každú chvíľu, dopyt po smartfónoch rapídne stúpa. Hodnota telefónu sa znižuje s jeho poškodením, preto sa rozhodne oplatí investovať do kvalitného krytu, ktorý váš telefón ochráni pred, rozbitím, prasknutím a podobne.

Kryt smartfónu v podstate funguje ako vrstva na ochranu vnútorných častí vášho zariadenia a zvýšenie jeho odolnosti. Kryty, ktoré majú textúrované alebo gumené povrchy, ponúkajú maximálny hmatový povrch na zlepšenie uchopenia telefónu do rúk. Rovnako ponúkajú ochrannú vrstvu a zabraňujú tomu, aby časti zariadenia praskli.

Vyberte si z bohatej ponuky kvalitných krytov z našej ponuky a ochráňte svoj telefón pred akoukoľvek nehodou.