Novinka v ponuke: Obrázkové kryty na mobil

Hlavnou funkciou ochranného krytu na mobil je zabezpečenie telefónu pred poškodením. Či si vyberiete kryt z plastu, kovu alebo kože, môžete týmto spôsobom ochrániť váš smartfón pred prasknutím alebo škrabancami. Kryty na telefón môžu byť aj štýlovým doplnkom – najmä medzi mladými ľuďmi sú veľmi populárne kryty s rôznymi vzormi a potlačou. Kryt svojho mobilu si môžete jednoducho skrášliť nejakým pekným obrázkom podľa svojho vkusu. Zatiaľ čo farbu samotného mobilu nezmeníte, kryty môžete vymieňať tak často, ako budete chcieť.

Hravé kryty s obrázkovou potlačou

S obrázkovými krytmi rozveselíte svoj smartfón, stačí si vybrať obrázok, ktorý vystihuje vašu povahu či vaše obľúbené motívy, kvety či zvieratká. Je len na vás, čo všetko o vás kryt na telefón prezradí.

Všetci chceme pôsobiť jedinečne a odlišovať sa od ostatných. Týmto spôsobom môžete vyniknúť z davu. Originálny obal na mobil môže byť rovnako darčekom pre vašich blízkych. Nelámte si hlavu pred oslavou narodenín, na ktorú ste pozvaní. Praktický a zároveň pekný kryt na mobil je vhodným darčekom pre každú vekovú kategóriu.

V prípade viacfarebných kombinácií budete svoj mobil nielen chrániť pred nežiaducimi škrabancami alebo prasklinami, ale doslova ho oživíte

silikonovy--obrazkovy-kryt-na-mobil-premobilysk

Výhody používania krytov

Všetky typy mobilných krytov sú k dispozícii s ochranou proti vypadnutiu. Mobilné telefóny majú zvyčajne hladkú zadnú časť a okrem krytu je možné pridať malý držiak, aby sa telefón nešmykol z ruky. Väčšina telefónov má objektív fotoaparátu so zadným panelom, ktorý je omnoho náchylnejší  na škrabance a poškodenie. Použitie krytu predchádza takýmto prípadom.

Silikónové obrázkové kryty

Výborne padnú do ruky a ochránia telefón aj pri páde z väčšej výšky. Nechajte svoj telefón vyniknúť v obale so žiarivými farbami a motívmi, ktoré prezradia viac o vašej osobnosti.

Plastové obrázkové kryty

Tenký a ľahký plastový kryt s potlačou zabráni poškriabaniu a inému poškodeniu, čím predĺži životnosť telefónu. Vyberte si svoj obľúbený motív a oživte vzhľad svojho mobilu.

Vyskúšajte napríklad silikónový kryt pre iPhone 6/6S s romantickým kvetovým vzorom alebo plastový kryt pre Samsung Galaxy S9 s motívom pre milovníkov posilňovne.

obrazkovy-obal-na-mobil-no-pain-no-gain-premobilysk