Chystáte sa behať? Vezmite si so sebou aj športové puzdro na mobil, aby bol telefón stále po ruke

Zdravý životný štýl je niečo, čím sa oháňame takmer denne a robíme všetko preto, aby nám naše okolie aj verilo. Stále dokazujeme, že nemáme len prázdne reči a naše športové úspechy si zaznamenávame do našich moderných telefónov. V nich si vedieme rôzne štatistiky, zapisujeme poznámky a rozvrhujeme ďalšie veľké ciele.

Obal na mobil pre športovcov nielen pre športové aktivity

Športové puzdrá na mobily sú jednoducho skvelé! Dnes si už nevieme predstaviť, že by sme svoj domov opustili bez mobilného telefónu. Povedzme, že ešte taký malý kľúčik schováme, keď aj do ponožky, ale čo s veľkým a nie príliš ľahkým telefónom? Máme použiť vrecká na oblečení? No vtedy sa nám nebudú dvakrát príjemne zhadzovať kilogramy. Vo vrecku to bude „plávať“ a zavadzať. Náš beh alebo akákoľvek iná telu prospešná aktivita si vyžaduje maximálne nasadenie a sústredenosť. Rozhodne nám k pocitu pohody neprispeje telefón narážajúci na stehno.

Ako vyzerá športové puzdro na mobil?

sportove-puzdro-na-mobil

Ak si plánujete zaobstarať športové puzdro pre váš smartfón, určite neoľutujete. Puzdro sa pripevňuje na rameno pomocou suchého zipsu a okrem obalu na mobil, kde bude váš telefón plne chránený, si doňho môžete odložiť aj kľúče alebo hoci aj pár drobných na zaslúžený chladený nápoj ako odmenu. Môžete si byť viac než istí, že športové puzdro na mobil ochráni váš majetok pred akýmkoľvek pádom alebo ošúchaním.

Telefón bude stále na dosah a v prípade, že náhodou budete potrebovať pomoc, alebo vás budú zháňať iní, veľmi rýchlo a jednoducho ho z puzdra vytiahnete a následne vložíte naspäť. Prakticky „za jazdy“.

Potešia vás rôzne farby a veľkosti športových puzdier

Dámske, pánske, aj unisex farby a hlavne – kvalitný a príjemný materiál. Veď sa bude dotýkať priamo vašej pokožky. Syntetická koža zaručí, že vás nebude nijakým spôsobom pri vašej športovej činnosti obmedzovať. Akákoľvek veľkosť telefónu nepredstavuje žiadny problém, pretože tieto obaly sa kupujú presne na konkrétne rozmery. Puzdro je spoľahlivo pripevnené a suchý zips sa postará o to, aby vám tento doplnok nekĺzal po celej ruke. Takže – pohoda, spokojnosť a vietor vo vlasoch. A ešte niečo – nezabudnite na slúchadlá. Vďaka otvorom určených presne pre ne, sa vám s vašou obľúbenou hudbou bude športovať oveľa lepšie.