Správne slúchadlá k telefónu? Máme pre vás niekoľko tipov

Ani vy bez slúchadiel v ušiach neopúšťate byt alebo si bez hudby neviete predstaviť čo i len krátku cestu do práce či školy? Dôležité je vybrať si správne, aby ste si mohli svoju obľúbenú muziku vychutnať v tej najlepšej kvalite.

Slúchadlá pre výrazné typy

Svojský štýl obliekania si pýta aj svojské módne doplnky. Či na vás budú kričať výrazné šnúrky na topánkach, alebo denne obetujete množstvo času výberu tej správnej kabelky, určite si dajte záležať aj na tom, čo vám trčí z uší. A nemyslíme tým piercingy či dlhé náušnice, ale práve slúchadlá k mobilu. Zatiaľ čo niekto hudbu počúva tak, že to na prvý pohľad ani nie je vidieť, pretože má slúchadlá rafinovane ukryté pod vlasmi či čiapkou, iného môže baviť práve to, ako si ho pri počúvaní hudby okoloidúci prezerajú. Rozhodne nie preto, že by bolo hudbu zo slúchadiel počuť na pár metrov. To sa pri kvalitných slúchadlách k mobilu nestáva, pretože dokonale tesnia a zároveň netlačia – ani keď majú príliš zaujímavý tvar. Za zvedavými pohľadmi stojí niečo iné – štýlový dizajn slúchadiel. Ich farebné prevedenie, tvar či dokonca veľkosť sa podieľajú na tom, ako budete pôsobiť. On Ear stereo slúchadlá oceníte najmä v chladnom počasí, pretože vám vďaka nim nezamrznú uši. Je to jednoducho spojenie príjemného s užitočným. Keďže majú slúchadlá k mobilu vstavaný mikrofón, môžete telefonovať bez toho, aby ste mobil držali v ruke. Slúchadlá si vyberajte podľa kompatibility s telefónom.

Bezkáblové Bluetooth slúchadlá

Čo poslucháč hudby, to iný žáner, ale i slúchadlá! Kým niekto neznesie štuplíky v ušiach, ale preferuje slúchadlá pokrývajúce celé ucho, sú medzi nami aj takí, čo sú alergickí na rozmotávanie káblov či situácie, keď im káble trčia po celom tele – z uší, pri golieri i pod kabátom pri opasku... Našťastie výrobcovia slúchadiel mysleli aj na vás a vyrobili pre vašu spokojnosť štýlové Bluetooth slúchadlá k mobilu, ktoré si stačí nastoknúť na ucho alebo v páre vložiť do uší. Tieto slúchadlá majú veľmi dobrý dosah, ale, samozrejme, je potrebné ich z času na čas nabiť, všetko v závislosti od ich využívania. Bluetooth slúchadlá k mobilu sú skutočne všestranné. Nalejú vám do uška hudbu v top kvalite, ale nielen hudbu – i zvuk z videí či hlasových nahrávok. Prijmete, odmietnete s nimi hovor alebo niekomu pohodlne zavoláte prostredníctvom hlasového vytáčania. Ideálne, pokiaľ máte plné ruky alebo šoférujete. Moderné slúchadlá k mobilu vám umožnia nastaviť sa do želaného uhla a poskytujú rôzne veľkosti ušných zátok. A keďže v dnešnej dobe väčšinou každý vlastní hneď dva mobily, Bluetooth slúchadlá sa bez problémov pripoja k dvom zariadeniam súčasne. Užite si tieto výhody aj vy.