Predĺžte životnosť svojho Samsungu na maximum

Najlepšia cesta, ako smartfón Samsung udržať dlho v top stave, je jeho ochrana pred vonkajším poškodením kvalitnými krytmi alebo puzdrami na mobil. Keď sa budete o svoj telefón príkladne starať, nebudete sa musieť hneď po roku obzerať po novom.

Nielen antivírus, ale aj obal na Samsung

Každý vie, že bez dobrého antivírusu by bolo riskantné používať počítač i telefón, zvlášť ak na ňom využívate pripojenie na internet. No keďže antivírusový program chráni mobil „zvnútra“, ešte je potrebné zapojiť do boja aj inú zbraň proti opotrebeniu telefónuochranný obal na Samsung. Ten už ale bude na očiach každému, preto nie je na škodu sa trochu pohrať s imidžom telefónu.

Môžete ho zvýrazniť materiálovým prevedením ochranného krytu, ale tiež jeho grafikou – farbami či potlačou. Ak nechcete svoj Samsung ukrývať do puzdra na mobil, ale zároveň chápete, aké je dôležité, aby bol chránený jeho displej, boky a zadná strana, skvelou možnosťou je zaodieť ho do priesvitného silikónového krytu alebo obalu v takej farbe, v akej sa nesie samotný telefón.

kryt-samsung-m20-premobily.sk

Pred čím kryt chráni váš Samsung

Keď si prezeráte puzdrá na mobil, vždy myslite na to, že je lepšie investovať do prevencie ako bez ochranného krytu na Samsung znášať následky v plnom rozsahu. Dnešné obaly na mobily sú pružné, ľahké, dobre sa čistia a na väčšine z nich ani neuvidíte odtlačky prstov. Okrem toho, že chránia telo telefónu pred škrabancami a prasklinami, nedajú šancu ani prachu či iným nečistotám, ktoré by bez ochranného krytu zaútočili na útroby zariadenia.

Životnosť svojmu Samsungu predĺžite štýlovými puzdrami v koženom vzhľade, silikónovými, hliníkovými alebo plastovými obalmi a krytmi, ktoré buď chránia len boky a zadnú stranu zariadenia, alebo sa skladajú z dvoch častí, prednej a zadnej, ktoré sa spájajú magnetom. Vyberte si, ktorý typ krytu na Samsung vám vyhovuje najviac. Dotykové vlastnosti či čitateľnosť displeja ostane v každom prípade zachovaná.

Puzdrá na mobily Samsung i na striedačku

S ochrannými obalmi na Samsung si dokonca môžete vybudovať svojský štýl. Niekto mení farbu vlasov, nechtov či má každý deň iné topánky, vy zasa predveďte svoj telefón v plnej paráde vždy s novým krytom či puzdrom. Ich odolnosť si zamilujete. Keď sa vám najbližšie mobil vyšmykne z ruky, nemusíte tŕpnuť, v akom stave ho z chodníka zodvihnete, pretože vám hneď bude jasné, že odolný plast, silikón, koža či hliník si svoju úlohu splnia na jednotku. Puzdrá i kryty na mobily Samsung si zvládnete aplikovať aj sami, je to jednoduché a rýchle, preto vám nebude zaťažko budovať si imidž i s obalom na telefón, ktorý perfektne ladí s oblečením či príležitosťou.