Spoľahlivá ochrana mobilu bez krytu? Stavte na wrap fólie!

Je pravda, že súčasné kryty sú také ľahučké, že nejakú hmotnosť navyše na svojich mobiloch takmer neucítime, avšak stále sa nájdu medzi nami verní fanúšikovia ochranných wrap fólií, ktoré nezväčšia rozmery zariadenia ani ich hmotnosť.

Neriskujte škrabance, lepte wrap fólie

Kto to kedy počul, že ochranné kryty, obaly alebo wrap fólie iba ničia dizajn telefónov a neumožňujú im ukázať sa v plnej kráse? Ak svoj mobil milujete, nenecháte sa odradiť, pretože určite nebol taký lacný a ani si neviete predstaviť, čo by ste bez neho robili, kým by bol v oprave. Hoci k nemu pristupujete so všetkou nežnosťou a maximálne dávate pozor na to, aby neprichádzal do kontaktu s predmetmi, ktoré by ho mohli doškriabať (kľúče a iné ostré predmety), príp. ho nedávate do rúk deťom ako nejakú hračku, na mobile časom spozorujete menšie či väčšie opotrebenie. Oveľa menej vás zabolí pohľad na doškriabanú wrap fóliu než samotné telo telefónu.

dizajnova-wrap-folia-pre-samsung-s8-metalicka-premobily.sk

Čo čakať od wrap fólií

Zaodieť mobil do ochrannej wrap fólie je niečo podobné ako zabaliť školský zošiť či učebnicu do obalu. Výsledkom týchto snažení je, aby si chránené predmety dlhšie zachovali bezchybný vzhľad. Veď predsa mobil reprezentuje každého z nás. Čo si asi pomyslíme o človeku, ktorý si pred nás na stôl položí špinavý a dotlčený telefón? Hoci by to bol nejaký drahý model, príťažlivo by nepôsobil, a rovnako tak ani dotyčný. S wrap fóliou sa dá cenovo výhodne ochrániť predná aj zadná strana mobilu, a keďže si ju kupujete na mieru svojho modelu telefónu, bude mu sedieť aj veľkosť, tvar či všetky výrezy. Na zariadenie ju nielen ľahko nalepíte, ale nebudete mať problém ani s jej odstránením. To však neznamená, že by sa vám časom začala zo zariadenia odlepovať sama. Keď si na svojej wrap fólii všimnete väčšie množstvo škrabancov alebo zašpinenie, ktoré sa nedá odstrániť, jednoducho ju odlepíte bez toho, aby na telefóne ostali lepkavé stopy. K wrap fólii je, samozrejme, potrebné dokúpiť i ďalšiu fóliu, ochranné tvrdené sklo, ktoré ochráni displej zariadenia.

Wrap fólie, ktoré majú svoj štýl

Jednofarebné, s metalickými odtieňmi, s koženými či zvieracími vzormi, s obrázkami alebo moderným drsným štruktúrovaným povrchom... V ponuke wrap fólií azda ani nenájdete takú, o ktorej by ste povedali, že je škaredá. Aj tu platí, že vďaka vhodne zvolenej wrap fólii si viete budovať dokonalý imidž. Tak pozorne hľadajte!