Obaly, ktoré nepoškodia dizajn mobilu

Asi sa nenájde človek, ktorý by si mobilný telefón vyberal iba na základe dobrých hodnotení. Okrem bohatých funkcií alebo výdrže batérie nás nepochybne zaujíma i to, ako telefón vyzerá. Aby sme sa čo najdlhšie mohli tešiť z nového mobilu, hneď pri jeho kúpe si zaobstarávame ochranný obal. Aký si zvoliť, aby bol telefón nielen chránený, ale aj štýlový?

Obal na mobil vás nezruinuje

Zháňate kvalitný a moderný obal na mobil? To ešte automaticky neznamená, že vás musí vyjsť draho. Bez ohľadu na materiálové prevedenie obalu či puzdra máte istotu, že sa vaše zariadenie len tak ľahko nezničí pri častej manipulácii, pádoch či poškriabaní. Obaly na mobily sa vyrábajú v odolnom silikónovom, plastovom, hliníkovom alebo koženom prevedení, a to, pre ktoré z nich sa rozhodnete, závisí len od vášho vkusu. Ich údržba je v každom prípade nenáročná, dokonca niektoré obaly na mobil majú takú povrchovú úpravu, na ktorej nie sú viditeľné odtlačky prstov či mastnota.

Ak ste praktickí, potešia vás napríklad štýlové kožené flip case puzdrá s priečinkami pre doklady alebo platobné karty. Flip case puzdrá chránia telo vášho telefónu z každej strany, no po roztvorení puzdra ostáva displej zariadenia nechránený, preto je dobré opatriť ho ešte ochrannou fóliou alebo tvrdeným sklom. To by ste však mali urobiť aj v prípade ostatných druhov obalov, pretože všetky chránia najmä boky a zadnú stranu telefónu. Cenovo najdostupnejšie sú plastové a silikónové kryty, no pri pomyslení na to, koľko by ste dali za opravu zariadenia v prípade poškodeného displeja alebo inej časti mobilu, vám nebude zaťažko ani si trochu priplatiť a získať naozaj odolný hliníkový kryt na mobil.

tvrdene-sklo-na-mobil

Mobil chránený štýlovým obalom

Mobil si do obalu dokáže aplikovať každý aj sám, väčší problém však budete mať pri jeho nákupe. Na trhu je množstvo zaujímavých farieb a potlačí, ktoré dizajn vášho telefónu zvýraznia, alebo dokonca ešte aj vylepšia. Priesvitné obaly ochránia, ale neupútajú, zatiaľ čo moderné odtiene zlatej, ružovej či bielej si dokážu privolať obdivné pohľady druhých. Medzi ochrannými krytmi sa nachádzajú štýlové prevedenia, ktoré sa prihovárajú všetkým pohlaviam a vekovým kategóriám. A keďže nestoja tak veľa, nie je ničím výnimočným vlastniť niekoľko druhov obalov a aplikovať ich na mobil podľa aktuálnej nálady alebo príležitosti.

Dnes už neplatí, že ochranný kryt na mobil znehodnotí vzhľad zariadenia. Nemusíme robiť nijaké ústupky v pomere kvalita, cena a dizajn. Každý typ mobilu má svoje jedinečné vlastnosti, ktorým sa prispôsobuje aj charakter krytov. Na hranaté, zaoblené, malé, veľké i vyklápacie mobily zoženiete presne také typy ochranných obalov, ktoré im presne sadnú. Moderné obaly na mobily sú ľahučké, pružné, neznepríjemňujú manipuláciu s telefónom, a tak môžeme využívať všetky tlačidlá, porty alebo fotoaparát bez toho, aby sme boli nútení zariadenia z ochranného obalu vyberať.