Novinka – 360 stupňové kryty pre maximálnu ochranu vášho iPhonu

360-kryt-iphoneTak sa ako sa neustále vyvíjajú mobilné telefóny a jednotlivé značky prinášajú stále pokrokovejšie zariadenia, tak prebieha pokrok aj v oblasti doplnkov, ktoré zabezpečujú maximálnu ochranu smartfónov. Ich pôsobenie sa najnovšie nesústredí výlučne na zadnú stranu telefónov, ale na ich celú konštrukciu. Moderné kryty na mobily totiž chránia všetky hrany a povrchy zariadenia. Zoznámte sa aj vy s revolučnou novinkou, ktorú predstavujú 360 stupňové kryty na mobily iPhone.

 

 

360 stupňové kryty na mobily sa skladajú z troch častí, ktoré po aplikácií na smartfón tvoria jeden kompaktný obal chrániaci celú konštrukciu smartfónu pred poškrabaním, prachom a iným poškodeniam. Pokrývajú všetky hrany, zadnú a prednú konštrukčnú časť a samotný displej. Jedným krytom preto dokážete zabezpečiť kompletnú ochranu vášho mobilného zariadenia.

Nové kryty obsahujú aj vysoko účinné ochranné sklo na displej

Zadná a predná časť 360 stupňových krytov sú vyrobené z plastu, pričom ich dopĺňa aj ochranné sklo na displej. To na rozdiel od bežných fólií nechráni len pred škrabancami, ale pri pádoch absorbuje energiu a bráni rozbitiu obrazovky. Kompaktný 360 stupňový kryt preto zabezpečí prvotriednu bezpečnosť mobilov pri akomkoľvek náraze či poškriabaní. Výhodou je aj ich pohodlné držanie v ruke, ľahké čistenie a nízka hmotnosť. Navyše, nemusíte sa báť, že by výrazne zväčšovali hrúbku telefónu, pretože tieto 360 stupňové kryty sú naozaj veľmi tenké.

Ako prebieha nasadenie 360 stupňových krytov?

Nasadenie 360 stupňového krytu na iPhone zvládne naozaj každý. Ako prvé sa na displej nalepuje ochranné sklo, pričom pred jeho aplikáciou je potrebné sklo vyčistiť priloženou handričkou. Pri lepení sa nemusíte báť vzniku vzduchových bubliniek tak, ako je to časté pri bežných ochranných fóliách. Následne už veľmi jednoducho nasadíte zadný kryt a následne aj ten predný.

Novinku – 360 stupňové kryty na mobily iPhone v rôznych dizajnoch nájdete samozrejme aj v ponuke internetového obchodu Premobily.sk A to za naozaj výhodné ceny.