Ako si vybrať vhodné puzdro na mobil? Všímajte si tieto detaily

Ochranné kryty a puzdrá na telefóny sú skvelými pomocníkmi, vďaka ktorým nemusíte každú chvíľu behať do servisu s prasknutým displejom alebo smartfónom rozbitým na sto kúskov po páde na zem. Vďaka ochranným puzdrám na mobily sa nemusíte obávať ani nevzhľadne vyzerajúcich škrabancov. Podceňovať ich význam je jednoducho osudová chyba a milovníkom smartfónov by rozhodne nemali chýbať.

Nie je puzdro ako puzdro

Nájdete ich v rôznych prevedeniach. Také, do ktorých telefón len vsuniete, puzdrá, ktoré si zavesíte na krk, vyklápacie typy alebo puzdrá, ktoré pôsobia ako zmenšenina kabelky. Mimoriadnej obľube sa však tešia flip case puzdrá. Ak vám názov flip case nič nehovorí, stačí si predstaviť puzdro, ktoré sa otvára ako kniha a dokonale chráni prednú aj zadnú časť smartfónu. Ak máte radi veselé farby alebo ste skôr decentnejšie typy, zo širokej ponuky flip case puzdier si určite vyberiete to pravé orechové. K hlavným výhodám týchto puzdier určite patrí fakt, že vás pri používaní mobilu nijako neobmedzujú. Dôležité je vybrať si však obal na mieru pre svoju značku a typ telefónu. Flip case puzdrá sú totiž tvarované špeciálne pre každé telo mobilného telefónu, a vhodným výberom sa postaráte sa o to, aby ste mali všetky otvory na puzdre tam, kde majú byť – nezakrývajú šošovku fotoaparátu ani dôležité porty. Keď si svoj telefón chcete nabiť, telefón z puzdra nemusíte vôbec vybrať, to isté platí aj pre fotografovanie. Praktické, čo poviete?

puzdro-na-mobil-samsung-premobily.sk

Flip case pre každého

Aj pre elegantnú dámu či aktívneho športovca. Vždy by ste však pri výbere puzdra mali rešpektovať svoj životný štýl. Ak patríte medzi adrenalínových nadšencov, ktorí sú často vystavení nepriaznivým podmienkam, mali by ste siahnuť po spoľahlivom flip case puzdre zo syntetickej kože, ktoré je doslova “nezničiteľné” a váš telefón je tak v bezpečí. Ak máte telefón len na surfovanie po internete, prípadne len na četovanie či fotenie a inak je bezpečne uložený v kabelke, pokojne zvoľte plastovú alebo kovovú verziu, ktorá pôsobí honosnejšie. Flip case puzdrá sú odolné voči poškodeniu a ich používanie zvládne každý technický antitalent. Telefón do puzdra stačí jednoducho zacvaknúť a pevne v ňom drží. Obal sa uzatvára väčšinou prostredníctvom magnetky.    

puzdro-na-iphone-premobily.sk