Vyzbrojte na leto svoj mobil

Jeden by si myslel, že pred príchodom leta si treba zabezpečiť iba dobrú letnú dovolenku, avšak nezabúdajte ani na svoj mobil či ostatné technické vychytávky, s ktorými bude leto oveľa zábavnejšie. Predstavíme vám maličkosti, bez ktorých sa jednoducho nezaobídete.

Selfie tyč nielen pre jednotlivcov

Selfie tyč je predovšetkým spoločník do každej veselej partie. Či už sa vyberiete na letnú chatovačku, alebo k moru s rodinou, alebo idete s priateľmi na brigádu do zahraničia, selfie tyč sa postará o to, aby nikdy nikto nemusel ostať mimo záberu, pretože bol autorom fotografie alebo videa. Aj keď sa nám prvé roky zdalo, že ide len o smiešnu vychytávku vytvorenú pre tých, čo sa radi fotia s našpúlenými perami, dnes sme za ňu všetkými desiatimi. Milujeme jej univerzálnosť aj nevtieravý dizajn. To, že má selfie tyč teleskopickú rúčku a je vhodná pre všetky typy mobilných telefónov, z nej určite robí dokonalého spoločníka pre každú udalosť.

selfie-tyc

Monopod Selfie Stick Premium 

Štýlový kryt na mobil a tvrdené sklo pre ochranu aj imidž

Aj váš mobil si z času na čas zaslúži zmenu, rovnako ako šatník alebo účes. Táto zmena môže byť navyše veľmi účelná, pretože predĺži životnosť vášmu telefónu a postará sa, aby zostal v top stave čo najdlhšie. Zaobstarajte si na leto štýlový kryt na mobil, najlepšie vo veselých farbách alebo s výraznými vzormi. Dámy sa môžu zaskvieť s krytmi ozdobenými lesklými kamienkami. Silikónový, plastový alebo hliníkový kryt doplňte o odolné tvrdené sklo, ktoré spoľahlivo ochráni displej vášho mobilu pred prasknutím a škrabancami. Navyše jeho aplikovanie na mobil zvládnete hravo aj sami.  

obal na samsung a5

Silikónový kryt na Samsung Galaxy A5 2016

Powerbank pre istotu

Ak si nestihnete alebo zabudnete nabiť mobil, nikdy nie je na škodu mať pri sebe aspoň nabitú powerbanku. Je malá, ľahká, chránená voči prepätiu a skratu, a ak je modernejšia, tak obsahuje aj LCD displej pre kontrolu stavu batérie. Powerbank si zabaľte do tašky nielen do práce, ale aj keď niekam cestujete. Na výletoch, kde nie je možné využiť elektrickú zásuvku, vám rozhodne padne vhod. Vyberte si kapacitu, ktorá vám bude najviac vyhovovať.

powerbank

Power Bank POWERSTAR Duo A382

Smartwatch pre presný prehľad

Len si spomeňte, ako často siahate po mobile, keď chcete vedieť presný čas. So smartwatch ste vždy informovaní a zaskviete sa nielen vďaka ich dizajnu, ale tiež funkciám. Pokojne sa s nimi na dovolenke potápajte, zmerajte si kroky počas túry alebo počet spálených kalórií počas odtučňovacej kúry. Stratili ste sa? Žiadny problém, GPS vás zachráni. Smart hodinky doplnia funkcie mobilu a dobre s ním spolupracujú.

smart-hodinky

Samsung smartwatch Gear Fit 2 Pro