Tipy na darčeky, ktoré potešia každého

Každoročne sa trápiť tým, čo podarujeme našim blízkym na Vianoce, vie byť poriadna otrava. Úmysel by tu bol, ale nápady? Žiadne! Našťastie máme pre vás pár tipov na lacné vianočné darčeky, ktorými potešíte úplne každého, kto vlastní mobil. Teda už aj malé dieťa...

tipy-na-darceky-premobily

Originálny kryt na mobil ochráni pred katastrofami

Príslušenstvom k mobilom, ktoré niekomu darujete, určite nikdy neprestrelíte. Máte totiž istotu, že túto technickú hračku vlastní skoro každý. Denne držíme svoje mobily v ruke pekných pár hodín, preto by mali byť vhodne chránené. Všimli ste si, že vaša babička si často vkladá telefón do kabelky medzi kľúče alebo že vášmu kamarátovi pravidelne vypadáva z vrecka na nohaviciach? Bez ohľadu na to, v akej cenovej kategórii sa pohybujú mobily vašich blízkych, mali by byť chránené pred škrabancami alebo pádmi. Vybrať originálny kryt na mobil, ktorý by toho druhého skutočne potešil, môže byť síce trochu ťažké, stačí sa však len zamyslieť nad jeho osobnosťou, a hneď príde pár nápadov. Romantické duše potešia trblietavé alebo kvetinové kryty, elegantné typy zasa nedajú dopustiť na kožené puzdrá alebo nadčasové čierne, zlaté alebo pastelové kryty na mobily. Skôr, ako sa pustíte do pátrania po originálnom kryte na mobil, zistite si značku zariadenia, aby mu obal sadol ako uliaty.

Držiak na mobil do auta poteší cestovateľov

Niekto počas jazdy rád telefonuje, iný sa jedným očkom pozerá na zapnutú navigáciu. Spoznali ste v tomto obrázku svojich rodičov alebo partnerov? Nie vždy sa nám na Vianoce podarí našetriť na drahé darčeky, no môžu byť aspoň užitočné. Držiaky na mobily do auta sa vyrábajú v univerzálnom prevedení, a tak sú schopné pevne uchopiť úplne každú značku mobilu. Ani prudké zabrzdenie nebude pre mobil predstavovať hrozbu. Vyberte svojim blízkym magnetický alebo plastový držiak na mobil, ktorý si vedia prichytiť na čelné sklo alebo prístrojovú dosku, a postarajte sa im o bezpečnú jazdu. Mobily do ruky počas jazdy predsa nepatria.

Športové puzdrá na mobil pre tínedžerov

Čo podarovať tínedžerovi alebo kamarátovi, ktorý iný ako športový šatník neuznáva? Stavte na športové puzdrá na mobil. Lákajú nápaditým vzhľadom a práve pre výrazné sfarbenie či vzory ich možno označiť za športové. V plastovom, silikónovom i koženom prevedení dôkladne ochránia mobily vašich blízkych, a tak vám už v budúcnosti nebudú píliť uši tým, že si musia kúpiť nové (alebo túto nemilú povinnosť prenechajú na vás). Športové puzdrá na mobil sú stále lacnejším variantom vianočného darčeka, takže ak sa nebudete vedieť rozhodnúť pre to správne, pokojne ich nakúpte viac a umožnite svojim blízkym striedať ich podľa nálady.  


sportove-puzdro-na-mobil-premobily

Selfie tyč ako povinná výbava

Ďalším lacným a nemálo užitočným darčekom môže byť aj selfie tyč. Zdá sa vám trápne fotiť sa na verejnosti pomocou selfie tyče? Dnes je to už úplne bežné a možno by ste týmto darčekom svojich priateľov alebo rodinných členov veľmi potešili. Veď selfie tyč je vynikajúcim spoločníkom pri každodennom fotení alebo aj počas dovoleniek. Dať drahý mobil do ruky cudzincovi, aby vám spravil záber, vie byť poriadne riskantné, a rovnako nepoteší pozerať sa na fotografie, ktoré sa nevydarili len preto, že ktosi mal pri fotení krátku ruku a nenasnímal všetko... Selfie tyč má teleskopickú rúčku a dá sa do nej umiestniť každý typ mobilu, preto neváhajte a postarajte sa blízkym o dokonalé „svojky“.