Tablety zaplavili trh: Vyskúšali ste už ich praktické a rozmanité využitie?

Videohovory, rôzne pracovné online stretnutia, rýchle vybavenie e – mailovej komunikácie, surfovanie po internete a mnoho iného... Presne na takúto pracovnú aktivitu vám skvelo poslúži práve skladný a praktický tablet. Jeho skvelé vlastnosti môžete využívať okrem práce aj na hranie hier, pozeranie filmov a mnoho iného.

Predaj tabletov enormne vzrástol, môže za to aj svetom otriasajúca pandémia koronavírusu. Tá spôsobila, že zamestnanci pracovné prostredie vymenili za home office. Vo svete technológií tento fakt vyvolal doslova ošiaľ. 161 miliónov kusov tabletov – presne toľko sa ich predalo za rok 2020! A nešlo o žiadne malé 7 – 10 palcové kúsky, ktoré kedysi valcovali trh. Na dračku šli práve väčšie tablety s displejom 10 a viac palcov. Za posledných šesť rokov šlo v roku 2020 o najrýchlejšie rastúci predaj tabletov. Viac ako polovicu tvorili práve spomínané „väčšie“ tablety, ktoré sú na prácu vhodnejšie a viac vyhovujú nárokom ich používateľov.

Prvenstvo patrí Apple

Ak ide o tablety, Apple sa stal jednotkou na trhu s podielom až 38 %, za ním sa nachádza Samsung a bronzovú priečku v rámci predaja obsadil Huawei. Zdá sa, že ľudia presedlali z notebookov a smartfónov na tablety, ktoré im poskytujú maximálny používateľský komfort. Väčšia obrazovka tabletu ponúka lepšiu viditeľnosť ako má telefón, manipulácia je zas jednoduchšia ako pri notebooku. Práve tieto dôvody hrali v minulom roku podstatnú úlohu pri zákazníckom rozhodovaní. Hľadáte spôsob ako pracovať z domu a vyhnúť sa používaniu notebooku, prípadne laptop ani nevlastníte ale chcete si zadovážiť kúsok, na ktorom sa dá pracovať lepšie ako prostredníctvom telefónu? Siahnite po tablete aj vy.

tablet

Vlastníte tablet? Vybavte ho obalom

Ak pri svojej práci alebo pri iných aktivitách využívate tablet, rozhodne by ste mu mali zadovážiť vhodný obal alebo puzdro. Kvalitný obal na tablet ho spoľahlivo ochráni a zabráni jeho mechanickému poškodeniu. Stačí jeden pád a váš tablet by mohol utrpieť nezvratné poškodenia. Ak chcete vášmu tabletu predĺžiť životnosť, mali by ste mu rozhodne kúpiť vhodný ochranný obal. Puzdro ho nielen ochráni, dodá mu tiež štýl a môže vám poslúžiť aj ako praktický stojan na pozeranie filmov. Doprajte vášmu tabletu obal a budete ho môcť využívať ešte lepšie a bezpečnejšie ako doteraz. Vyberte si z našej ponuky desiatok rozmanitých možností, prevedení a štýlov ešte dnes.