Silikónový, plastový či hliníkový kryt pre iPhone? Vieme, ktorý zvoliť

Nepustíte svoj iPhone z ruky? Možno sa to jedného dňa predsa len udeje, ale dobrovoľné to nebude – iPhone vám jednoducho spadne. Preto je rozumné zaodieť si ho hneď za horúca do kvalitného ochranného obalu. Ktorý kryt na iPhone si zo širokej ponuky vybrať?

Najodolnejší ochranný obal na iPhone je vyrobený z hliníka

Je jasné, že pokiaľ je váš mobil chránený z každej strany, teda i po bokoch, ani pri naozaj hrozivo vyzerajúcich pádoch sa nemusíte obávať, že vám praskne displej, odletí tlačidlo či sa poškodí zadná strana zariadenia. S tým súvisí aj funkčnosť zariadenia. Telefón, ktorý je uložený v kryte na iPhone, sa cíti ako na mäkkom obláčiku či vo vatičke. Neohrozí ho pád. Ale dohodnime sa, že ho dobrovoľne zahadzovať nebudete. Z ponuky obalov na Apple zariadenia vás určite zaujmú najodolnejšie kryty z hliníka. Tie sa aplikujú na zadnú stranu telefónu (niektoré i na prednú, s uzatváraním magnetom), iPhone sa do nich jednoducho zacvakne. Hliníkové kryty v rozmanitých farbách, lesklých i matných prevedeniach, sa vám na týchto obaloch zapáčia natoľko, že vám nebude nikdy stačiť iba jeden... Zvlášť ak ste elegantné typy.

Čisto plastové kryty na iPhone

Sú ľahučké, tenké, no napriek tomu schopné ochrániť mobil pred prachom, nečistotami i škrabancami. V kombinácii s ochranným sklom na displeji vašej duši darujú pokoj aj vo chvíľach, keď cestujete v prepchatej MHD a neustále sa pri ťukaní do mobilu natriasate. Ako všetky ostatné, i plastové kryty na iPhone obsahujú všetky potrebné výrezy na fotoaparát, tlačidlá či porty, preto je používanie zariadení vždy pohodlné. Len si treba nájsť taký plastový obal na iPhone, ktorý presne sadne vášmu modelu mobilu. Keď máte pocit, že si váš plastový kryt už čo-to prežil (napr. je doškriabaný), jednoducho ho nahradíte novým. Veľký výdavok to nebude, a preto si pokojne kúpte aj niekoľko druhov. Veď aj obal na iPhone je už dnes módnym doplnkom, to mladšie generácie dobre vedia.

obaly-na-iphone.premobily.sk

Pružný silikónový obal príjemný na dotyk

Áno, i to, ako sa nám obal s iPhonom drží v ruke a ako sa nám s ním pracuje, môže zavážiť pri výbere vhodného ochranného krytu na mobil. Ak máte radi pružné materiály, silikón si vás získa. Priesvitný či potlačený, to je jedno, všetko závisí od toho, či chcete nechať vyniknúť telefón alebo vašu osobnosť. Pri priesvitných silikónových krytoch vás však môže časom zaskočiť zmena ich sfarbenia, preto je lepšie mať ďalší do zálohy. Alebo si rovno vyberte farebný (s obrázkom, nápisom...) kryt na iPhone. Silikón sa čistí rovnako dobre ako plast, no zatiaľ čo plast skvelo odoláva najmä škrabancom, silikón sa osvedčí skôr pri pádoch. Niektoré obaly majú špeciálnu povrchovú úpravu, na ktorej nevidno odtlačky prstov. Super, však?