Potrpíte si na doplnky k telefónu? Tu je niekoľko tipov pre vás!

Svoj telefón môžete bez problémov odlíšiť od ostatných smartfónov a zjednodušiť si praktickým príslušenstvom život. Ktoré doplnky by sa mali nachádzať aj vo vašej „mobilnej“ výbave?

Vybavte svoj mobil obalom, ktorý ho ochráni a odlíši zároveň

Ak ste majiteľom smartfónu, ktorý v dnešnej dobe nepatrí k lacným záležitostiam, určite viete, že chrániť ho pred poškodením, je nevyhnutnosťou. Najmä, ak patríte k ľuďom, ktorým často mobil padá z rúk, prípadne nemáte čas naň dávať neustále pozor. Ak chcete svoj telefón ochrániť pred mechanickým poškodením a zároveň z neho urobiť dizajnový doplnok, ktorým ukážete svoj osobitý vkus, stavte na štýlový kryt na mobil. Ten o vás dokáže prezradiť viac ako si myslíte. Či už zvolíte klasický motív alebo neštandardný, je len na vás. Je však jasné, že s davom vďaka osobitému obalu či puzdru, rozhodne nesplyniete.

Ozdobte svoj mobil, nechajte prehovoriť fantáziu

kamienkova-ozdoba-na-mobil

Wow! Čo tak oživiť telefón krásnymi kamienkovými ozdobami v tvare korunky, slona alebo ruže či mašle? Budete jedineční, o tom niet pochýb. Najmä majiteľkám smartfónov tieto jemné mini ozdôbky dokážu dokonale podčiarknuť ich outfit. Stavte na prepracovanú, precíznu krásu v podobe ligotavých drobností na mobil. Malé šperky si môžete zadovážiť v striebornej i zlatej verzii.

Nehľadajte váš telefón, pomôže vám stojan

stojan-na-mobil

Ak chcete bez problémov umiestniť váš telefón a netrápiť sa denne nad tým, kam ste ho položili a či je tam v bezpečí, pomôžu vám praktické stojany na mobil. Tie sú skvelými pomocníkmi aj vo chvíľach, kedy si chcete nerušene pozrieť film na telefóne. Zabezpečte svojmu zariadeniu univerzálny stojan na mobil a o telefón máte postarané. Stačí si vybrať farbu a uložiť vaše zariadenie vertikálne alebo horizontálne. Užitočné stojany na mobily vás odbremenia od večného hľadania telefónu a zároveň sa vďaka jednoduchému prevedeniu perfektne hodia do každého interiéru.

Slúchadlá by vám tiež nemali chýbať

sluchadla-k-mobilu

Využijete ich perfektne pri cvičení aj v práci, jednoducho kdekoľvek. Slúchadlá vám umožnia užívať si hudbu bez toho, aby ste rušili iných a zároveň počúvať aj audio knihy alebo čokoľvek si zmyslíte. Vyberte si slúchadlá, vďaka ktorým si užijete zvuky lahodiace vašim ušiam, bez obmedzení.