Ochráňte svoj iPhone: Máme pre vás niekoľko užitočných rád!

Ste hrdým majiteľom hodnotného telefónu s logom jablka? Potom veľmi dobre viete, že investovať do jeho ochrany je tým najlepším, čo môžete urobiť. 

Ochrana iPhonu je pre väčšinu jeho používateľov na prvom mieste. Prečo? Lepšia je prevencia ako riešiť kúpu nového zariadenia. Investícia do nového telefónu tejto renomovanej značky sa môže vyšplhať do závratných výšin, najlepšie je preto rozbitiu predchádzať. Existuje hneď niekoľko spôsobov, ako váš iPhone ochrániť. Najviac samozrejme záleží na tom, ako sa k samotnému iPhonu správate. Ak sa o svoj iPhone staráte príkladne, no chcete mať istotu, že je v bezpečí, máme niekoľko tipov, ako svoj iPhone čo najlepšie ochrániť.

ochranny-kryt-iphone

Stavte na tvrdené sklo alebo ochrannú fóliu!

Ideálnym riešením je tvrdené sklo na iPhone. Jeho aplikácia je viac ako jednoduchá, stačí displej telefónu očistiť čistiacimi handričkami, ktoré nájdete v balení a priložiť k displeju. Tvrdené sklo samovoľne priľne, no ak v niektorých miestach nebude sedieť, stačí ho pritlačiť prstom. Prípadne zvoľte ochrannú fóliu na iPhone! Perfektne vám poslúži v boji proti škrabancom a iným následkom bežného používania. Jej výhodou je najmä hrúbka. Ak ochrannú fóliu správne aplikujete na svoj telefón, nebude ani vedieť, že máte na telefóne niečo nalepené.

obal-na-iphone

Ochranný kryt na iPhone predĺži jeho životnosť

Ak máte cenný telefón od Apple, vždy voľte obaly na iPhone. Bola by škoda, keby sa vám značkový telefón pokazil, nie? Ochranný kryt na iPhone chráni aj hrany a zadnú stranu telefónu. Je ideálnou kombináciou ku klasickému tvrdenému sklu na iPhone. Ochranný plastový transparentný kryt telefón s logom jablka perfektne ochráni pred mechanickým poškodením. Aby oň bolo dokonale postarané, vždy ho nabíjajte tak, ako sa má. Nie každá nabíjačka na iPhone je originálom, preto voľte len také, ktoré sú na nabíjanie týchto hodnotných telefónov určené. Jednoducho, o svoj iPhone sa musíte starať tak, aby sa mal ako v bavlnke, len tak vám bude stopercentne slúžiť, ako má.