Šoférujte bezpečne: Počas jazdy sa spoľahnite na držiak do auta

Neriskujte za volantom! Dožičte si kvalitný držiak na mobil, vďaka ktorému použitie vášho telefónu vo vozidle nebolo nikdy jednoduchšie. Je praktický a umožňuje vám bezpečné šoférovanie, tento doplnok je na cesty ako stvorený.

Držiak na mobil zvyšuje bezpečnosť jazdy. Na akom princípe funguje? Mobilný telefón máte uchytený v držiaku a môžete sa tak nerušene venovať riadeniu. Niektoré držiaky na mobil do auta je možné využiť aj na GPS navigáciu či iné zariadenie. Vďaka praktickému doplnku nemusíte držať mobilný telefón v ruke a môžete sa venovať tomu hlavnému – šoférovaniu.

V držiaku je váš mobil v bezpečí

Držiak na mobil do auta umožňuje bezpečné a pevné uchytenie vášho mobilu, je ideálnym pomocníkom pri handsfree volaniach alebo pri využívaní GPS navigácie. Jednoduchá a rýchla inštalácia z neho robí ideálneho spoločníka na cesty. Nehľadajte viac telefón sa sedadle spolujazdca, stavte na istotu – v držiaku bude bezpečne odložený a pripravený na použitie práve vtedy, keď ho potrebujete. Nelovte v priehradkách, nehľadajte mobil pod sedadlami, kam sa jazdou zosunul, bezpečne ho upevnite do držiaka. Ten vám umožňuje využívať funkcie telefónu a zároveň ho chráni pred mechanickým poškodením.

drziaky-na-mobil-do-auta

Držiaky „odložia“ každý mobil

Sú praktické a funkčné. V našej ponuke nájdete univerzálne držiaky do vetracej mriežky, na sklo i magnetické držiaky. Držiaky z nášho výberu sú prispôsobiteľné pre všetky typy smartfónov. Môžete vďaka nim bezpečne používať GPS, počúvať hudbu alebo telefonovať a pritom sa stále venovať riadeniu. Magnetické typy patria medzi mimoriadne obľúbené, telefón na nich stačí len položiť. K tomuto typu je dodávaná aj magnetická nálepka, ktorú na smartfón nalepíte, prípadne „žetón“ vložíte medzi obal a telefón. Populárne sú tiež držiaky na mobil s možnosťou prispôsobenia otočného uhla až o niekoľko stupňov.

V bezpečí budete vy aj vaše zariadenie

Ak si zaobstaráte populárny držiak na mobil do auta, môžete si byť istí, že ste pre ochranu vášho mobilného zariadenia urobili maximum. Zabezpečíte ho pred následkami pádu, celkovým rozbitím a znehodnotením. Vybavte svoje auto praktickým držiakom, vyberte si typ, ktorý bude presne zodpovedať vašim kritériám a jazdite bezpečnejšie. Na cestách vás už nič nič nevyruší, budete sa môcť naplno venovať riadeniu.