Do farieb leta odejte nielen seba, ale aj svoj telefón

OBAL-EIFELOVKASezóna žiarivých farieb, opálených tiel a slnka je zase tu. V lete máme viac nadšenia pre módu a vidíme svet oveľa farebnejší. Nielen vidíme, ale si ho taký aj tvoríme, napríklad odvážnym oblečením a doplnkami. Prečo by sa aj náš stále prítomný mobil nemohol takto smelo meniť, podľa našej nálady, počasia, či toho, čo máme na sebe?

 

 

Kryty na mobily prispôsobené šatám? Prečo sa nerozmaznať?

kryt-na-mobil-parisRadosť vám určite urobí, keď svoj spoľahlivý telefón ozvláštnite podľa aktuálnej nálady alebo trendov. U nás na www.premobily.sk si v tomto smere vyberú aj muži aj ženy každého veku.

Plastový kryt s obrázkom Eiffelovej veže, ikony módnej metropoly Paríž, vo svetloružových tónoch zaujme nejednu slečnu, ktorá sa chce podobať na štýlové Parížanky. Model v čiernej farbe s kvetinovým vzorom je vhodný ako skvelý kompromis pre ženy, ktoré chcú pôsobiť dievčensky, ale nie príliš prehnane.

Dievčenskú dušu dobre vystihujú aj kryty z lesknúcich sa odtieňov cukríkových farieb alebo vysádzané kamienkami. Pre najmenšie sú skvelé kryty s motívmi rôznych zvieratiek alebo rozprávkových postáv.

Pre dospievajúce slečny je extra dôležité ladiť s oblečením, takže kúpiť si niekoľko krytov vo viacerých farbách je trefa do čierneho. Keď to neurobia sami, určite to ocenia ako skvelý darček.

Pre chlapcov je dnes výber rovnako bohatý ako pre slečny. Menší chlapci, čo sa radi hrajú na hrdinov rozhodne nepohrdnú superhrdinskými motívmi so Spidermanom alebo Batmanom. Dospievajúci mladí muži skôr ocenia distingvovaný vzhľad čierneho gélového krytu.  

Aj puzdrá a obaly môžu zaujať

Kryty však nie sú jediné, čím svoj telefón zladíte s oblečením. Každý, kto si chce svoj mobil chrániť, sa nezaobíde bez dobrého puzdra. Tu je opäť dopasovanie k odevu otázkou pár sekúnd. Či ste žena, čo chce jednoduchý farebný obal alebo muž, čo si potrpí aj na rôznorodé používanie, či extra priestor pre ďalšie veci, nikdy nepohrdnete možnosťou zmeny. Hoci len malá, ale poteší.

Mobily sú dnes našou súčasťou a s radosťou sa o nich staráme. Tak prečo by k nám nemali pasovať aj svojim vzhľadom, keď už do nich ukladáme naše cenné informácie?